Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsklaff

kobiety wy tez tak macie ?? :(

Polecane posty

Gość dfsklaff

mam takie pytanie i zeby nie bylo -to nie jest prowo, to naprawde od jakiegos czasu mnie zastanawia i nie daje spokoju. otoz...jestem zadbana , myję sie dwa razy dziennie , gole itp itd , wszystko w normie. zauwazylam i nie tylko ja bo moj facet tez ze jak np kroje cebule i ten sok z niej mi sie wbije w rece (a zawsze sie chamsko wbija i nie moge sie pozbyc tego zapachu przez tydzien) to potem jak sie kochamy i dotkne swojej cipki tymi rekami z cebuli to cipka mi wali cebula i rece jeszcze bardziej tak jakby w dziwna reakcje wchodzila z tym sokiem co zostaje w dloniach !!!! to jakis koszmar !!! probowalam soku z cytryny nic..musze odczekac az wywietrzeje ;| do tego moj facet powiedzial mi ze jak sie poznalismy (2 lata) temu i mielismy swoje pierwsze zblizenia to on czul tą cebule i zastanawial sie czy ze mna wszystko ok!! masakra... i dodam ze tylko jak kroje ta pieprzona cebule ;/ co to jest ??? ;/

Gość dfsklaff
tylko ja takie gowno mam ? ;/

Gość kjds
moze ci sie wydaje ze to tylko jak cebule kroisz , ja tam mialam przez jakis czas bez krojenia cebuli zapach taki sluzu i okazalo sie ze mam infekcje pochwy powaznie nie klame cie .. jak czujesz tam dziwny zapach to lecz to bo jak jest dziwny zapach lub dziwny kolor śluzu to znaczy ze wdala sie infekcja .. puki wczesnie i cie nie boli ! .. ja tez czulam cebule z tamtąd to jest smieszne ale taka prawda ;)

To nie krój cebuli, albo sobie kup rękawice lateksowe. :S Co za problemy!!

Gość dfsklaff
ale ja naparwde tylko przy krojeniu cebuli czuje :( do ginekologa chodzę co jakiś czas wiec tam chyba wszystko ok...poza tym wtedy tak mi rece smierdza ze mozna sie zerzygac i to wlasnie lewa nie prawa bo w prawej trzyma sie noz , zwariowalam naprawde ..;/

Gość dfsklaff
ale to normalne zeby takie rzeczy sie dzialy ? owszem moge kupic ale w ogole czy to normalne ? ktos tak mial? bo czuje sie jak z kosmosu

Gość kjds
to jak bedziesz u gin to powiedz mu co sie dzieje napewno jakos na to zaradzi . albo poprostu jak mówisz ze to sie dzieje tylko wtedy jak kroisz cebule to jej nie krój niech to robi ktos za ciebie ;)

Gość dfsklaff
aaide..dobranoc :(

Ale chwila, śmierdzi ci cebula z pipki czy ręce, bo juz sie pogubilam. Jak z cipki to podmywaj sie czesciej, uzywaj zelu do higieny intymnej, nos wkladki :S Kobieto!!!

Gość biczessss
ciekawa reakcja chemiczna :) może tak jak ktoś radzi, krój cebulę w rękawiczkach i sprawdzisz czy aby na pewno cipką nie ma jakiegoś dziwnego zapachu. ważne, że nie daje posmaku fromage :D

a jesz tą cebulę? bo podobno po jedzeniu cebuli i czosnki wali ust i z genitaliów

Gość biczessss
co? chyba tylko z buzi? :)

Gość biczessss
a to numer, dzięki za info! :)

Gość jamsem
Witam! Ja zauważyłam, że po zjedzeniu dania z cebula nawet podsmażana mój śluz dziwnie pachnie przez ok dwa dni. A jeszcze jak do tego dojdzie zapach rąk po krojeniu cebuli plus wydzielina z pochwy po zjedzeniu cebuli to jest nieciekawie.

Gość gość
cebula i czosnek wytwarzaja brzydki zapach ciala, potu, wydzieliny dlateko staraj sie ich unikac.

Gość gość
dlatego oczywiscie ;)

Gość idkhowtokillmyself
chej masz moze gg albo fb? mozesz podac

Gość gość
Mam to samo

Gość Pati

Mam to samo, po krojeniu zjedzeniu cebuli śmierdzi cała cebulą i nawet cała cipka nic z tym nie zrobimy znaczy ja zrobiłam nie kroje cebuli ani jej nie jem i mam spokój