Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pekamiserce

peka mi serce

Polecane posty

Gość pekamiserce

zakochalam sie w nieodpowiednim facecie:( rozkochal mnie w sobie na zaboj a teraz cuda odpier; jak sie odkochac? :(:(:( jestem zalamana

Gość pekamiserce
prosze, potrzebuje pomocy, pogadac z kims:( peka mi serce i pisze to powaznie:( jak sie podniesc po rozstaniu?

Gość pekamiserce
wlasnie wrocil do domu po imprezie. wygonilam go; nie mam juz sily sie wkurzac tracic nerwow; powiedzialam mu zeby szedl skad wrocil; lekka przesada. hotel sobie zrobil :(

Gość pekamiserce
lewa stopka, prawa stopka naprzod marsz

Gość zrób mu jakąś przykrość
spraw mu z premedytacją jakis ból, to się odkochasz i poczujesz ulgę. Nasze uczucia dopasowują się do naszych zachowań. Nie ma sensu się męczyć.

Gość sposób
zemścij się jakoś inteligentnie na tym, przez kogo ci pęka, a znajdziesz ukojenie i mnóstwo energii do dalszego życia.

Gość sposób
bez_pseudonimu sie boi zemsty jakiejs laski :)

Kobiety się 'mszczą' w żałosny sposób. Po co ma robić z siebie pośmiewisko ? Im bardziej się zemści tym mocniej pokaże jak jej na nim zależało, czyli gościu będzie mógł się czuć dowartościowany.

Gość sposób
to zalezy co mu zrobi, piszę żeby się zemściła w INTELIGENTNY sposób tak, żeby go bolało długo i mocno a nie żeby się czuł dowartościowany. Nie wiem jak, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale na pewno da się coś wymyślić :)

Gość sposób
Nerwy ci puszczają, co? Nie znam faceta więc skąd mam wiedzieć co go najbardziej zaboli.

Chociaż moim zdaniem to i tak jest strata czasu i energii. Jak chcesz kogoś zostawić, to najlepiej wszystko sobie przeanalizować na chłodno, z dystansem, wyłączając uczucia. Przypomnieć sobie wszystkie wady drugiej strony i to co nas boli. Następnie poinformować tą drugą osobę że to koniec, przedstawiając powody - o ile na to zasługuje. Po czym urwać kontakt, jeśli uznaliśmy że już na takowy nie zasługuje, i wykorzystać wszystkie wady i złe doświadczenia, przeżycia do zabicia myśli o tym drugim człowieku. Wiadomo, im mniej nas łączyło tym będzie łatwiej. Po co knuć jakieś intrygi i zemsty ? Wystarczy kilka przykrych słów prawdy i po temacie.

Gość sposób
jak wy się chronicie przed najmniejszą przykrością... co za przewrażliwione stworzenia.

To niech mu powie że gorszego w łóżku jeszcze nie miała. Albo niech znajdzie innego i próbuje w nim wzbudzić zazdrość, a potem go zostawi. Odejść też trzeba umieć z klasą, a nie być przewrażliwionym dzieckiem całe życie.

Gość sposób
przeciez ty sie tu cały czas bronisz przed perspektywą czyjegoś odwetu jak wystraszony i przewrażliwiony smark.

Ja się niczego nie boje, wyrażam swoją opinię, i podaje swoje sugestie. Jeśli autorka zechce się zemścić, niech się mści proszę bardzo. Do: sposób Widzę że coś Cię zabolało w tekstach które wcześniej tutaj zawarłem.

Gość sposób
a co by mnie miało zaboleć? że ktos tam jest tchórzem i boi się kobiecej zemsty? nie ośmieszaj się.

Gość sposób
zdecydowanie :p

Gość pekamiserce
odejde bez krzykow, wystarczajaco sie nakrzyczalam, nadenerwowalam i nawet kiedys w nerwach go pobilam nie zmienie goscia ale siebie tez zmieniac nie bede po to tylko zeby ktos mial radoche z zycia. odejde z podniesoana glowa i zerwe kontakt. to moj sposob

Gość a po co krzyczeć?
krzyk tylko wyraża bezradnosć.

Gość peka mi serce
ale co do peknietego serca to nie wiem:( jakos bede musiala przetrwac te samotne wieczory, dni itd :(:(