Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pekamiserce

peka mi serce

Polecane posty

Gość pekamiserce
musze jeszcze z nim wytrwac do przyszlego tygodnia bo wtedy sie wyprowadzi. poki co znika na noce, dzisiaj wrocil przed chwila ale go nie wpuscilam do domu; odgraza sie, ale nie pozwole mu robic z siebie posmiewiska, cala noc byl u kolegow niech zostanie i tam, niech wypieala ; czemu takie chuje laza po swiecia i niszcza innym zycie?

W Twojej sytuacji Autorko, możesz zrobić coś, co nie wymaga szczególnych przygotowań ani poświęcenia. Spróbuj zastosować ^^pokerową twarz^^. Czyli, żadnych pytań z zakresu : z kim byłeś, dlaczego tak długo musiałam czekać, co zamierzasz dalej robić, czy mnie jeszcze kochasz itp. Żadnych pytań, nie przyglądaj mu się, nie rób jedzenia. Zachowuj się tak, jakbyś uznała Waszą znajomość za dawno zakończoną. Bo nic tak nie daje do myślenia, jak obojętność. A całą swoją energię przestaw na zaopiekowanie się sobą. To najbardziej odpowiedni moment, na zmianę tego imprezowicza, na inny model czyli na nowego faceta.

Gość pekamiserce
bosa bosa, tak robie od jakiegos czasu tylko jeszcze wczoraj zrobilam mu obiad po pracy zjadl, wyspal sie i spierniczyl. sama nie wierze ze tak sie zachowal, jak sobie to na chlodno przeanalizuje to jest chore. tak,najwyzszy czas zebrac moja energie do kupy, pozostalosci bo czuje sie w kompletnej rozsypce i skupic sie na sobie. dzieki za pare slow; kazde slowa wsparcia tu sa wazne dla mnie; dzieki

Gość do wszystkich singlów facetów
Czytajcie i uczcie się, jak postępować z kobietą, jeżeli chcecie mieć dobrze ;), dobre maniery i takie tam bzdury zostawcie dla zwierząt. Nosz temat - przewodnik :D

Instrukcje dla singli ? - tralala... dobre. Okazuje się, że singiel. to taki facet, który żyje za pieniądze swojej kobiety, pomieszkuje u niej wtedy, kiedy nie jest na imprezie, zjada przygotowane przez nią posiłki, nie sprząta po sobie i nie pierze swoich ciuchów. Nie rozmawia ze swoją kobietą, bo o czym ? Skoro jej nie interesuje ile flaszek wypił na imprezie, ile d....up zaliczył i czy ma na piwo. Taki singiel - to skarb ! Godny wywalenia z domu na zbity pysk. Niech się nim inna, wspaniała kobieta nim trochę pobawi.

Gość pekamiserce
dokladnie:( kurwa zawsze mialam pecha do takichcwaniakow...:( postaram sie przetrwac to wszystko i podniesc na nowo, 2 raz w moim mlodym zyciu; mam dziecko mam dla kogo walczyc o wartosciowe chwile

Gość pekamiserce
zniszczyl mi zycie:(

Gość pekamiserce
a moze zaopiekowac sie inym na jedna noc? moze to by mi pomoglo?... tylko problem w tym ze nie jestem zdzir i nie potrafie tak na jedna noc; popiszcie ze mna jestem strasznie samotna:((

Autorko, Ty chyba jesteś zdrowo rąbnięta. Czy Ty dla takiego gnoja chcesz zostać dziw...ką ? No pomyśl przez chwilę, warto zniżać się do jego poziomu ? tzn. do poziomu rynsztoku ? Nie widzisz innych możliwości ? - a szkoda. W tej chwili przyszedł mi do głowy taki pomysł. Dziewczyno, zaczyna się nowy sezon w różnych klubach, domach kultury itp. Rozglądnij się za kursem tańca. Zapisz się, i chodż na zajęcia. To fajny sposób na spędzenie czasu, no i oczywiście na poznanie nowych ludzi. A jak już się podszkolisz i wyjdziesz na parkiet, tooooo, nie ma siły. Przykujesz uwagę facetów, bo oni lubią te Dziewczyny, które dobrze tańczą. Ok ?

Gość pekamiserce
nie chce wlasnie, dlatego nie mozemy sie zgrac porzadnie- ja nie jestem z rynsztoku a on w poprzednim rynsztokowym zwiazku trwal przez lata i sam sie zrobil beznadziejny; dalam mu szanse, liczyl ze wroci do nas- normalnego swiata. nie:(( zniszczyl mnie ale podniose sie; leze i mysle cala noc, kiedys chodzilam na zumbe, kickboxing, to mi sprawialo najwiecej przyjemnosci- wroce tam w tym tygodniu; przez niego starcilam tez prace- non stop mnie kontrolowal, przypieprzal sie o kazde spoznione 10 min, no zruinowal mnie:( nie czuje sie na tyle silna zeby wrocic do pracy, najpierw musze sterynine pobudzic spowrotem

Gość pekamiserce
znow wypieprza no wieczor do kolegow. powiedzialam mu zeby nie wracal; nie moge uwierzyc ze tak sie dalam omamotac; ja pier ale bylam glupia :(:( musze wytrzymac do konca tego tygodnia

Gość peka mi serce
jest 12.30 a on nawet esa nie napisal... mmyslicie ze powinnam poszpiegowac jego telefon?

Gość jestes jeszcze??
ja tez mam zjebany zwiazek ..

jak siebie am nie zanujecie to zaden nie bedzie was zaowal i bda tak wami pomiaac