Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spóźnionaaaaaaaaaa

Okres spóźnia mi sie 9 dni test negatywny

Polecane posty

Gość spóźnionaaaaaaaaaa

Witam Okres spóźnia mi się 9 dni. W przeciągu tego cylku kochałam sie raz z chlopakiem z zabezpieczeniem prezerwatywą i dotakowo stosunkiem przerwanym. Oczywiście zawsze potem też mam zwyczaj sprawdzać napełniając wodą prezerwatywe czy nie pękła- wszystko było w porządku. Ciąża wiec od samego początku była raczej wykluczona ale postanowiłam zrobić test 7 dnia spóźnienia. Zrobiłam go koło godziny 19 ale chyba przy tak dużym spóźnieniu to nie ma wpływu na wynik czy zrobie go rano czy nie? Ponad to przez ostanie dwa miesiac schudłam 5 kg po czym po 7 dniowych wakacjach wróciły mi 3 kg. Ćwiczyłam bardzo intesywnie nawet po 2 godziny dziennie. Po wakachach przestałam ćwiczyć i tak jest do teraz. Przebyłam dwie męczące 10 godzinne podróże w naszym kochanym PKP. Na okres mi się nie zanosi nie mam żadnych objawów. Jedynie gęsty bialy śluz taki jak zawsze przed okresem i jest go raczej nie wiele. Temperatuta mierzona dzis w ustach 36.6 w pochwie 36.8 ma tendencje raczej spadkową. Co się ze mną dzieje? Miała już tak któraś z was? Może powinnam zrobić jeszcze jeden test? Czy luteine może przepisać lekarz rodzinny? Pozdrawiam Spóźniona

Gość Pomarańczowaaa
kochana mi sie kiedy okres spoznil 2 tygodnie :) poczekaj jeszcze a jak nie przyjdzie to udaj sie do lekarza :*

Gość spóźnionaaaaaaaaaa
Tak wiem poczekam jeszcze do poniedziałku do tych 2 tygodni moja koleżanka też tak miała, że spóźniał się aż 2 tygodnie. Tyle, że ja jestem panikara już sobie wmawiam niepokalaną ciąże ;)

Gość nn nn nn nn
a po tych wakacjach miałas okres? mnie sie po kazdym wyjezdzie..czy Pl morze czy za zagranica zawsze spoznia okres ok 2 tyg..(i to zawsze wywołuje luteina), podroz zawsze robi swoje- zmeczenie, stres itd. Test juz jest wiarygodny. Wyluzuj sie, nie myśl o tym i jesli do konca tyg nie przyjdzie wybierz sie do lekarza po te luteine.

Gość spóźnionaaaaaaaaaa
ostatni okres mialam 22 lipca również był spoźniony około 4 dni bo wczesniej juz cwiczyłam duzo i chudłam. Na wkacjach byłam w środku cyklu od 3 do 11 sierpnia. Stosunek odbyłam 14 sierpnia okres powinnam dostać 20 sierpnia. Zapomnialam 20 sierpnia jeszcze miałam egzamin na prawojazdy który też wiąze się ze stresem.

Gość spóźnionaaaaaaaaaa
Dziewczyny koniecznie musze iść do ginekologa? czy mogę iść do lekarza rodzinnego aby przepisal mi cos na wywołanie.Po prostu mieszkam w małej miejscowości i musiałabym dojechać a lekarza rodzinnego mam zaledwie kilka minut od miejsca zamieszkania.

Gość spóźnionaaaa
Własnie dostałam @ wiec już po problemie chociaż pierwszy raz zdazyło mi się aż takie długie opóźnienie. Polecam odstresowanie się ze swoim partnerem ;)