Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może mi ktoś to wytłumaczyć?

MEBLE DO NOWEGO MIESZKANIA, A FACET

Polecane posty

Gość wredniucha
napisz mi jeszcze moja droga kto jest na umowie najmu, ty, czy oboje? czy ty wszystko opłacasz do października?

Gość może mi ktoś to wytłumaczyć?
ja, tylko ja jestem naumowe, te 700 zl + 600 tez sama placilam. w pazdz w rezuktacie bede tylko 350zl czynszu do oplacenia.

Gość ninkka
u nas jest tak: on wprowadza sie do mnie,kupil czesc mebli a czesc ja na swoj koszt od niego przewiozlam, ma zamiar kupic kilka rzeczy ruchomych, ja inwestuje, remontuje swoj jakby nie bylo dom, a korzystac wspolnie bedziemy. Ja mam dobra prace, moj facet teraz boryka sie z problemami,takze nie ciagne od niego..

Gość wredniucha
no i jak tam autorko po rozmowie z nim? jakie wnioski?

Gość buigog;ih
no i

droga autorko :) po pierwsze trzymam kciuki za powodzenie Waszej rozmowy :) po drugie, jesli chcesz,by Wasza relacja byla udana, musicie potrafic rozmawiac ze soba o WSZYSTKIM. dzis zweryfikujesz, czy z Twoim partnerem jest to mozliwe. ufam, ze tak :) kiedy ja i moj chlopak zdecydowalismy sie na wspolne mieszkanie, pierdoly do domu kupilismy dzielac sie kosztami po polowie. od tamtej pory minelo sporo czasu i obecnie mamy jedno konto w banku, na ktore wplywaja nasze wyplaty. uznalismy, ze dzielenie i liczenie "kto co i za ile" to strata czasu. zuzywamy na prace pirownywalna ilosc energii, wiec nie przykladamy wagi do tego, kto zarabia wiecej. byl czas, ze bylam to ja, teraz jest to On :) obecnie jestesmy w trakcie remontu i nie patrzymy na to, kto ile wydal. mamy zamiar ze soba byc do konca swiata, wiec nie liczymy skrupulatnie :) zawsze moze byc tak, ze jedno jest na wozie, a drugie pod. po to siebie mamy, zeby takie niepowodzenia przezwyciezac :) otwartosc w takich tematach to bardzo wiele! u nas byl przez 1,5 miesiaca okres, kiedy nie mialam pracy. nie chcialam, zeby M. mnie utrzymywal wiec szukalam szybko czegos nowego :) jednakze o ile bylo mi latwiej szukac wiedzac, ze mam w nim oparcie. sam nawet wyganial mnie do kosmetyczki :P jak widzisz, droga Autorko, w zwiazku niestety bardzo wiele obija sie o pieniadze. dlatego warto umiec o tym rozmawiac, poki co w spokoju, a nie np. w sytuacji podbramkowej, w ktorej np. (czego nie zycze) nie mialabys pracy. pamietaj, ze wtedy dochodza dodatkowe nerwy i nieciekawa atmosfera murowana. jeszcze raz zycze powodzenia! :)

Gość ormianka1900
no jak chcesz miec biuro w domu to najlepiej wydzielić jakąś część do pracy, dobrze też sprawić jakieś drzwi rpzesuwane albo parawan, by zasłonić biuro przed goścmi. ja swoje meble do biura kupowałam na http://www.tanie-meble-biurowe.com/ - są nowoczesne i ładne, trwałe