Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka prawa 345

w jakim celu kobieta obnaza sie przed wszystkimi znajomymi z fejsbuka?

Polecane posty

Gość studentka prawa 345

a ma w znajomych powiedzmy 500 osob,500 osob widzi ja w stroju kapielowym,500 osob nie muszac isc z nia do lozka wie jakie ma ciało,jaki kolor skory,jaki kształt pupy brzucha i piersi ,plecow,kurde takie rzeczy sie pokazuje swojemu facetowi a nie 500 osobom/>? niech mi ktos wytłumaczy bo nigdy nie zrozumiem,co taka osoba kieruje??po ch..to robi?Rozumiem modelki,ktora na tym zarabiaja grube pieniadze,ale ona na tym grosza nie zarobi\ktos powie bo jest pewna siebie?kurde jakos mnie ten argument nie przekonuje,znam duzo ludzi pewnych siebie ,a nikt sie nie roznegliżowuje na fejsbuku,gdzie kazdy pracodawca,wspolpracownik cie podglada

Gość euryka
Przecież Kim K. zaczeła kariere na tyłku, kazda z nich mysli że będzie nastepna ;)

no właśnie nie wiem ja mam jedno foto twarzy i to niezbyt jakieś wyraźne śmieszą mnie troche kobiety, które ciągle zmieniają foty profilowe, albo wstawiają fotki w bikini itd i oczekują zachwytu ale ich sprawa, w sumie kto nie chce - nie musi oglądać

Gość studentka prawa 345
Doda tez zrobiła na doopie,ale ona chociaz spiewa\a w sumie kim jest tam Kim Kardashian bo nie wiem?czo ona umie robic?jest z wykzształcenia aktorka?piosenkarka czy kim/.??? No zdjecie profilowe to jakby nasza wizytowka w sieci,to jakby nasze cv dla znajomych,a zdjecie w stroju kapielowym w cv??albo wyobrazacie sobie,zeby ktos na spotkanie z nowo poznana osoba,albo w pracy przeszed\l w stroju kapielowym?chodzi o to,ze wszytskie odwazne w sieci,a jak przychodzi co do czego to małoruchliwe bhehe

Gość studentka prawa 345
to tak jak ktos raz w zyciu byl na nartach to co zrobi?pierwsze co da na profilowe z nartami jaki to wieli narciarz jest

Gość studentka prawa 345
no dobra to laska ktora chce byc jak kim

Gość studentka prawa 345
ale przeciez kim nie zrobiła nic,jest znana z tego,ze jest znana?ma sie za vipke ,prowadzi jakas idiotycznsa linie torebek dlka debilek,ale co tu duzo mowic bogata jest

Gość studentka prawa 345
niech mi ktos odpowie no w jakim?celu?

Gość ciążowe objawy pojawiają si
proste, po to zeby sie pochwalic.

Gość ogórek konserwowy
Kiedyś koleżanka powiedziała mi, że wstawia tyle zdjęć, ponieważ ma rodzinę za granicą i chce, żeby oglądali zdjęcia, bo rzadko się widują. Zapytałam, dlaczego po prostu nie wyśle tych zdjęć mailem. Zapadła cisza. Od tamtej pory nie zadaję niezręcznych pytań. :classic_cool:

Gość forrest \liajteker
zebys ty i inne zołzy zazdrosciły,a zeby inni sie ogladali