Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karoIcia1990

zdjęcie do oceny

Polecane posty

Gość moja ocena to
zero/10 :)

Gość hbdcbdjh
dzidziuś sliczny tylko nie rozumiem po co to robisz? aby sie pochwalic? czy moze zachęcić psychopatów i zboczenców... dziwne

Gość karolcia nie chce nic mówić
ale nie powinnaś zdjęc dziecka wystawiać zaraz będą nie miłe komenatrze. każdy z nas ma inny gust jednym bedzie sie podobała innym nie :)

Gość szalona mamuśka
pogięło cie? mamy oceniać wygląd twojego dziecka?? co za porąbana kobieta! co za różnica czy ładne czy brzydkie dziecko to dziecko i nie powinno byc oceniane przez nikogo bo to nie jego wina jakich ma durnych rodziców

Gość ło matkooooooo
autorko ile ty masz lat ???

szalona mamuśka ty naprawde jesteś szalona i do w najgorszym tego słowa znaczeniu. Dziecko ma najwspanialszych rodziców pod słońcem !

Dziwne...a jak ci powiedza ze nie jest ladna to co? wyzucisz ja przez okno??? wiesz co ..normalna matke ktora kocha swoje dzieci nie interesuje co mysla inni.

Gość hbdcbdjhjj
no wlasnie. a co jesli ktos da male oceny? przestaniesz kochac dziecko? a moze zmienisz zdanie o niej ze jednak nie jest taka ladna jak ci sie wydaje? to glupie takie na siłe

Gość wpwp
A po co w ogóle te oceny? Nie rozumiem sensu tego tematu?

temat został założony aby wszyscy wpadli w zachwyt nad urodą Twojej córeczki...robisz ranking, ale jak ktoś da niską ocenę to się ma zastanowić nad sobą. yyy o_O

Gość szalona mamuśka
właśnie widzę jaką to dziecko ma wspaniała matke kretynkę! lecz się gówniaro bo trzeba mieć w głowie nasrane żeby prosić o ocene wyglądu swojego dziecka tyle!

Gość wpwp
Jeśli chciałaś 10/10 to trzeba było dać tytuł -zdjęcie do oceny -skala od 10 do 10. ;) Pewnie prowo i tyle. :D

Gość krykietta
Ale po co Ty dziewczyno na takim forum umieszczasz zdjęcie swego dziecka,nie boisz się rozpoznania, złego wykorzystania tego w Twoją stronę ?

Gość szalona mamuśka
nie wyzywam cie tylko nazywam rzeczy po imieniu!!!! ty nie jesteś matką tylko kretynką! ja się nie zniżam do twojego poziomu i nie wrzucam do neta zdjęć dziecka do oceny ale uwierz mi jest śliczne dla mnie i najważniejsze a co inni myślą to już nie moja sprawa dla mnie twoje zachowanie jest nie do przyjęcia widać nie dorosłaś do bycia matką.

Gość krykietta
A jak ktoś Ci napisze, że obrzydliwe dziecko, to co, będziesz zadowolona ? Mało tu takich, co Ci najgorsze komentarze walną ?

ja nie dorosłam do bycia matką ? a co ty się uważasz za najmądrzejszą matkę na świecie, myślisz że jesteś taka mądra i wszystkie rozumy pozjadałaś nazywając ,mnie kretynką

Gość krykietta
Mądre odpowiedzialne osoby nie będą się bawić w takie oceny !

Trzeba być głąbem, żeby wstawiać zdjęcie własnego dziecka i pozwalać je opluwać czy wyśmiewać. Degeneratów nie brakuje, a na kafe jest ich aż nadto. Masz jakieś kompleksy, że potrzebujesz potwierdzenia urody własnego dziecka? :o