Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karoIcia1990

zdjęcie do oceny

Polecane posty

Gość krykietta
Ty nie widzisz autorko, że Ty głupotę robisz, wklejając tu to zdjęcie ?

Gość Daisyyy22
6/10 ładna ale bez szału. Takie moje zdanie.

Gość szalona mamuśka
inne mają w stopkach po to żeby sobie każdy mógł zobaczyć a nie oceniać! nie gadam z tobą gówniaro bo jesteś pojebana w tym co robisz

Gość krykietta
Ale Ty sama powinnaś wiedzieć, czy to mądre, co zrobiłaś ? Ja bym w życiu tu się tak nie odsłaniała, na anonimowym forum ?Czy Ty wiesz, kto tu może zajrzeć ? A widząc zdjęcie i znając Ciebie, od razu Cię rozpozna. I zresztą co to za pomysł, oceniać czyjeś dziecko ? Kto niby miałby na to ochotę ? Ja tam wolę swoje oceniać, cudze mnie nie obchodzą, cudze dzieci są dla mnie zawsze brzydsze.

krykietta ty zmień nick na kretynka bo bardziej do ciebie pasuje ! jak nie chcesz oceniać to nie oceniaj, ale nie pisz że jest brzydkie, bo skąd możesz wiedzieć, znasz je ? nie nie znasz ! @Daisyyy22 wypchaj sie, jak masz zamiar się nabijać to lepiej w ogóle nie wchodź na ten temat

Prywatność własnego dziecka powinna być priorytetem każdego rodzica. Wstaw swoją facjatę i daj do oceny, skoro masz takie parcie, ale nie małego dziecka. To chore :o

Gość krykietta
krolcia, naprawdę jesteś jeszcze bardzo głupiutka, dajesz zdjęcie do oceny i chcesz tylko same pochwały ? I piszę jeszcze raz, mało kto ma ochotę oceniać piękno cudzych dzieci, bo dla każdej matki jej dziecko jest najładniejsze, a cudze zawsze brzydsze.Poza tym chyba do oceny wyglądu nie potrzeba znajomości tego dziecka ?

Nataliee sama jesteś chora, bo bezpłodność to choroba jest !! jak jesteście nieodpowiedzialni to sie nie wypowiadajcie

Gość geradaszga
5/10 zupelnie przecietne dziecko.

Gość krykietta
Naprawdę dyskutować się z Tobą nie da, bo mam wrazenie, że rozmawiam z 15-sto latką, co naprawdę nie umie dorośle mysleć. Na co Ty liczysz, po co Ci ta ocena ?

Gość krykietta
Zreszta sądząc po nicku, to masz 22 lata, i już dziecko masz ? Widać, że jeszcze nie wyrosłaś z dziecięcej głupoty.

Gość prawo
to nie jest zdjecie dziecka karolci bo ona nie ma dziecka, jest dopiero w ciazy tylko jakis jebniety podszyw sie pod nia podszywa wiec nie ma sie co natrzasac

@geradaszga nie jest przeciętne !! jest kochane i wspaniałe, twój dzieciak pewnie wygląda 3/10 hahaha albo ty nawet nie masz dzieci

Gość rjakkjdnjn
to dziecko wygląda jakby w przyszłości miało byc tępe.....

Gość prawo
zreszta dowod jest w stopce ktora zreszta podszyw tez skopiowal. ona dopiero czeka na dziecko

nigdy bym na forum nie wstawiła zdjęcia swojego dziecka... ale z tego co czytam to autorka liczy, żąda i chce samych pozytywnych ocen :) top model kids:))

Gość prawo
przeczytajcie sobie ostatnia strone tematu ,,moja pierwsza ciaza luty 2013,,

Gość paulina blondynka
A za 5l wstawisz zdjecie jej waginy czy ta część ciała też jest idealna, czy może farfocle wystają :o glupia jesteś..

Nie kompromituj się dziewczynko :o Wstawiając zdjęcie dziecka do oceny, sama wystawiasz sobie świadectwo. I nie dziw się, że nikt nie pieje nad urodą Twojego dziecka, a więc licz się również z negatywnymi komentarzami. Czy miło się je czyta? Warto było?

Krykietta nie wiek świadczy o tym czy ktoś dojrzał do rodzicielstwa, bądź wydoroślał czy też nie ;) Ale fakt autorka reprezentuje sobą poziom zbuntowanej nastolatki...

Gość fgfjjgjgjjh
Urode dziecka da sie ocenić w wieku ok 5lat. Nie jedno małe dziecko jest ładne, a pózniej zmienia sie kształt głowy sa zęby dziecko szczupleje i widac ksztalt twarzy

Gość Krykietta
Ja jak pisałam, nie umiem ocenić urody obcych dzieci, bo moje jest dla mnie zawsze najpiękniejsze, patrząc na twarze innych dzieci, zawsze mi coś nie pasuje, bo nie jest to twarz mojego dziecka. Ja generalnie nie zachwycam się cudzymi dziećmi, nie podziwiam.

Gość Krykietta
Karolcia, zajmij się swoim dzieckiem, uważaj je za wyjątkowe, bo masz do tego prawo, ale nie rób takich głupot na forum i usuń ten temat !

Gość Krykietta
A kogo obchodzi twoje dziecko ?