Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia30071989

sukienka na wesele wrzesien 2012

Polecane posty

Gość Kasia30071989

Witam, wybieram sie na wesele we wrzesniu. Ogladalam w sklepie taka sukienke: http://www.nikol-komis.pl/Galeria/Suknie%20wieczorowe%20fokus/slides/740,.html kolor: amarantowy sredni Prosze o rade jakie dodatki by pasowaly do tej sukienki, jakie buty

Gość zwroty
Sukienka jest błyszcząca, więc moim zdaniem dodatki matowe - szarości, czerń, może ciemna śliwka. Z biżuterii coś niedużego ze srebra (np.wiszące kolczyki z cyrkonią).

Gość olalala28
też poszukuje sukienki na wesele ale nic nie mogę wybrać. Wszystkie te kolory jakieś takie obcykane już, a ja chcę coś oryginalnego. Myślałam o beżu ale jakie dodatki by do tego pasowały? Macie jakieś propozycje?

Gość 1991 dziewczyna
no bez faktycznie nie jest obcykany -.- co druga rzecz na jakiejkolwiek dziewczynie ma odcien bezu, nie mowiac juz o sukienkach....o.O

Gość 1991 dziewczyna
a jak juz musisz wybrac bez bo Ci sie po prostu podoba to ja bym wybrala dodatki czarne, bo bez to taki kolor mdly wiec dodatki ciemne i ostre

Gość 1991 dziewczyna
a co do amarantowego czy cos takiego to nie mam pojecia co pasuje...bezowe? pasuje ale bedzie mdlo i nnie bedzie pzaura, czarny odpada, naprawde nie umiem doradzic...

Gość olalala28
no mniej obcykany beż niż np granatowy czy różowy. Byłam niedawno na weselu i przynajmniej cztery panny były w granacie lub chabrowym. Ja byłam w szarej sukience jako jedyna i jedna bezowa. To doradźcie coś bo już nie wiem jaki kolor wybrać. Włosy czarne oczy brązowe cera śniada. Proszę pomóżcie..