Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziaaa56

chodzi o chłopaka

Polecane posty

Gość andziaaa56

Chodzi o chłopaka w sumie znamy się już długo, rozmawialiśmy jak na kolege i koleżanke prezystało. Chwile go nie było(nie widzieliśmy sie przez 2 lata) bo wyjechał pracować za granice co Niemiec ale zjeżdza co jakiś czas. Ostatnio bylam na imprezie i on tez powiedział ze sie zmieniłam władniałam nabrałam kształtów. Jak to chłopak troszke wypił ale nie był pijany bo byłoby słychac to po jego mowie czy chwianiu a nic takiego nie miało miejsca, najgorszą rzeczą jest to ze przelizałam się z nim na tej imprezie w sumie cały czas byliśmy bliko siebie na niej a on powiedział ze nie chce związku tylko chce wolny związek jak siedzielismy i rozmawialiśmy (ma on 23 lata) odprowadził mnie do domu co najgorsze za ręke mnie złapał i szliśmy tak 2 km i czasami robiliśmy przystanki i całowanie. Jak byliśmy pod domem to powiedział ze jutro już wyjeżdza ale wraca w zimie i będzie do mnie pisał i dzwonił na skype. Prosze powiedzcie co o tym wszystkim myślicie ? ( mam 18 lat) ciągle o nim myśle i napisałam do niego co słychac to powiedział ze dobrze ale przez jakiś czas nie bedzie miał neta.. (mógł mnie tak spławić?) P.S Pierwszy raz się całowałam z chłopakiem i nie mogę o nim zapomnieć to normalne? i chyba się w nim zakochałam czy to możliwe? czy tylko zauroczenie przez to ze to pierwszy pocałunek z nim był? Pomóżcie !!

Gość sima
na pewno cos poczulas bo widac ze tesknisz-przezywasz to. ale .. on ci powiedzial jasno-wolny zwiazek? wiesz co tzn? tzn ze nie chce sie angazowac-chce by wolnym ptakiem-mozliwe ze tez ma na mysli sprawy sexu.:) przemysl to-juz deczko masz rozkminy-a pozniej?no chyba ze ci to odpowiada byc tylko na chwile prtnerka.;)

Gość sima
nie ma neta-ale ma tel? wg mnie to nie zalezy mu na uczuciach-jw.. wolny zwiazek- to byl przyklad ze nie chce smyczy.(ten brak netu) lub-nie ma go naprawde. ale jesli facetoi zalezy na babce to szuka tego kontaktu. wiec na spokojnie ocen sytuacje.

Gość andziaaa56
właśnie że nie chce być partnerką tylko na chwile.. troche mnie zabolało w sumie jak powiedział ze chce wolny związek ale nie mogłam się mu oprzeć.. koleżanka radzi mi o nim zapomnieć ale nie umiem ciągle mam to przed oczami. Jeszcze te jego obietnice ze bedzie pisał dzwonił i ze w zimie wroci.. najgorsze w tym wszystkim jest to ze wracaliśmy 2 km do domu za ręke i bardzo mi przykro ze tak sie to skonczyło..

Tak, pierwszy pocałunek zapada w pamięci na całe życie. Ważne są jego słowa "nie chce związku, tylko wolnego związku". Co to oznacza? Jak dla mnie - oznacza, że chcę z Tobą sypiać ale nie mieć żadnych zobowiązań, zależności. To wygląda na chęc wykorzystania Cię. Jesteś nim zauroczona bo nie masz doświadczenia. Uważaj - on jak widać umie Cię podrywać. Jeśli on nie szuka związku, to znaczy że będziesz tylko cierpieć.

Gość andziaaa56
ma telefon tylko że on jest za granicą i chyba zbankrutowalibyśmy jak przyszłby nam pisać.. Myślałam nad tym aby napisać mu co do niego na poczte tak naprawde co czuje i przez co przechodze po ostatnim spotkaniu z nim

Gość sima
ech kochana//mlodziutka jestes-ja tez to przechodzilam -chyba kazda mloda dziewczyna. trzeba to zostawic..bo ty chcesz czegos wiecej hm? a on?zobacz ..juz na poczatku ma dystans jasno ci powiedzial..wolny zwiazek. zwiazek jakikolwiek na odleglosc to straszny bol. naprawde daj sobie spokoj z nim.tak sie zaczyna kazda relacja-kiedy cos zaczyna szumiec w sercu i glowie-czlowiek cierpi i teskni-wierzy ze bedzie ok...cierpliy jest-ale to musi byc wzajemne...musi byc swiadomosc ze oboje chcecie zwiazku-a nie jak on przygody.:)

Gość andziaaa56
właśnie chciałabym czegoś więcej.. chyba zmylił mnie trzymając za ręke i mówiac te wszystkie rzeczyy jestem głupia i naiwna Ale co zrobic :( trzeba zapomnieć nie ma innego wyjścia

Nie jesteś głupia. Głupia byłabyś gdybyś zaszła z nim szybko w ciążę, on by się zwinął a Ty zostałabyś młodą samotną matką.

Gość andziaaa56
Dziękuje wam za wsparcie :) Naprawde pomogły mi te odpowiedzi :) Tylko jest jeszcze mały problem odkąd napisałam ten post to on ciągle ze mna pisze na gadu i rozmawiamy na skype codziennie albo co dwa dni co mam zrobić ? zapytać go co tak naprawde czuje? A może cchce mieć tylko mnie tak o ze jak wroci do Polski i tu gdzie mieszka zeby miał się z kim spotykac a tam może mieć inne dziewczyny?

widze ze nie mozesz o nim zapomniec i ze tesknisz za nim.. hmmm..on chce wolnego zwiazku?? widze ze chce sie wyszalec,wyszumiec sie i nie chce sie w to angazowac..ja tak rozumiem..no i mozliwe ze jestes zakochana..

Gość Kaatika93
Nie zaprzątaj sobie nim głowy. Nie ma czegoś takiego jak "wolny związek". Albo się z kimś jest i jest się mu wiernym albo nie. Jemu chodzi wyłącznie o rozrywkę i zabawę Tobą. Szanuj się i zakończ tę znajomość.

Niestety często "wolny związek" dla faceta, oznacz że on sypia z kim chce bez zobowiązań, a kobieta zakochana w nim siedzi sama i cierpi. Chcesz tego?