Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edytkaa94

Gumka nie pekla, spoznia mi sie okres. o co chodzi?

Polecane posty

Gość Edytkaa94

Miesiąc temu uprawiałam seks. Ok. Zabiezpieczylismy się. Pamiętam, ze to byl drugi dzien miesiaczki (najczesciej trwa ona 3 dni). Slyszalam, ze w trakcie okresu nie mozna zajsc w ciąze. Durexy nie pękły. Jednak spóżnia mi się okres. Mam 30 dniowy cykl. 28 powinnam dostac. Suprise. Jezeli chodzi o sluz. To ma taki...Nieprzyjemny zapach, poza tym jest bialy i troche rozciągliwy (gdy sciskam palcami i probuje odlaczyc je od siebie, lekko sie rozdziaga) Nie wiem o co chodzi. Jest prawdopodobienstwo, ze moglam wpasc? Nigdy mi sie nie spoznial. W sumie mialam ciezki miesiac,. Stres, przepracowanie... Czy to ma jaki kolewiek wplyw? Prosilabym o szczere komentarze ;)

Gość sadas
zrob test ciążowy, my nie wróżki

Gość gratulacje!!!!!!!
ciekawe czy czy bedzie chłopczyk czy dziewczynka????

Gość Edytkaa94
No nie za bardzo... Ale ! Czy to jest mozliwe ? Przeciez jak prezerwatywa nie pekla to jak plemniki dostalyby sie do pochwy ? jednak cholera jedna sie spoznia ;/

Co za głupoty, zawsze można zajść w ciążę, nie ma reguły. Ale skoro prezerwatywy nie pękły, to masz 2 opcje. 1. Test 2. Ginekolog Powodzenia

Gość Edytkaa94
jezeli spoznia sie jeden dzien ? powinnam robic z tego wielki problem? Boje sie. W sumie zaluje, ze to zrobilam. Jednak moc wujka google w niczym nie pomoze -.-

Gość Alinka774
dziecko poczytaj najpierw a dopiero potem za seks się bierz. 1 dzień spóźnienia to nic wielkiego. Przyczyn może być mnóstwo. A w ciążę można zajść nawet i podczas okresu, nie słuchaj głupich koleżanek.

Gość Edytkaa94
W sumie boli mnie podbrzusze... Nie wiem co o tym myslec.

Gość sadasdsda
trzebabyło nóg nie rozkładać to bys nie miałą takich problemów

Gość całkiem niezła dupcia
Kobietko luzik :) Współżycie w 2 dc ( dniu cyklu) nawet bez zabezpieczenia w 99,9 jest bezpieczne Nie jesteś w ciąży. Stres w pracy, a teraz nerwy niestety działają na Twoją niekorzyść. Weź ciepłą kąpiel, kieliszek czerwonego winka, wyluzuj a miesiączka przyjdzie ! Przecież niepokalane poczęcie było tylko raz w historii świata :p ( a swoją drogą w okres się bzykać ? Lubicie krwawe horrory ? :D )

Gość Alinka774
całkiem niezła dupcia kto ci takich bzdur naopowiadał. Same dzieci tu siedzą...

Gość Edytkaa94
No uprawiam seks od dwoch lat ;d Krwawe horrory. Wiesz, on akurat na drugi dzien mial wyjazd do Norwegii .. Musielismy to jakos wykorzystać. Podczas okresu, szczerze mówiąc jest lepiej. ;p Wieksze doznania. Pozniej tylko czlowiek jest troche brudny, ale ;p da sie przezyc. No, ale . Zdarzalo sie bez gumek i nic. Na dodatek czasami okres wypadal wczesniej. A teraz? 31 dzien cyklu i NIC. Denerwuje sie. Zadnego pęknięcia, nic...

Gość Edytkaa94
Skarby. Zwracacie uwage na bledny nick. Myslicie, ze bylabym taka glupia, by podac swoj prawdziwy wiek i do tego imie? haha .

Gość callamunnada
ja czytalam -ze seks podczas miesiaczki moz e prowadzic do ciazy-jest to bardzo , bardzo malo prawdopodobne -ale sie zdarza-i to przekresla metody naturaln e-nie ma bezpiecznych dni-co pierdola nakazywacze metod naturalnych -bo organizm kobiety moze sie rozregulowac przez mnostwo czynnikow-i sa wpadki bo kobieta cos blednie odczytalal-dlatego myslaca kobieta powin auwazac kaplanow za gówno i skoorwieli anie za autorytety

Kadaweryna (pentano-1,5-diamina, NH2(CH2)5NH2), organiczny związek chemiczny z grupy diamin, jedna z protamin, amina biogenna będąca produktem dekarboksylacji aminokwasu lizyny, powstaje jako produkt metabolizmu bakterii a także w procesie gnilnym białka według reakcji: NH2-(CH2)4-CH(COOH)-NH2 (lizyna) NH2-(CH2)5-NH2 (kadaweryna) + CO2 Ma postać oleistej cieczy bez wyraźnej barwy. Należy do tzw. trupich jadów, ma silny nieprzyjemny zapach rozkładających się zwłok i jest szkodliwa dla zdrowia (uszkadza układ krążenia). Działa też jednak stabilizująco na rybosomy.

Gość całkiem niezła dupcia
Alinka774 A kto Tobie takich głupot nagadał ? Ciąża w 2 dc buhahah :) toż to przypadki w promilach :D

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Nie sądze żebyś w takim razie była w ciazy... ale dla pewności możesz zrobic test

Gość hiooop
o co chodzi?o to co nie chodzi

Gość Edytkaa94
32 dzien cyklu, okresu nie ma. Opryszczylo mnie jak glupia, ale toak mam przed okresem... Jednak w tej chwili podwojnie ;x sluz znika przed samym przyjazdem 'cioci' ? Nigdy jakos te tematy mnie zbytnio nie interesowaly... Jednak teraz naprawde sie boje. Gumka nie pekla, ale CO sie dzieje?