Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozsądna

ból prawego jajnika

Polecane posty

Gość nierozsądna

Witam, mam do was pytanie dziewczyny. Jestem strasznie spanikowana. Płaczę w domu. 8 sierpnia miałam normalny okres. Cykle mam raczej nieregularne, ale tak do 32 dni. 18 sierpnia kochałam się z chłopakiem. Na samym początku przez ok. 5 minut bez zabezpieczenia, później użyliśmy prezerwatywy do samego końca. Wszystko było w porządku. Czy jest możliwość że jestem w ciąży.Wiem, że jakaś jest, dlatego jestem przerażona. Bardzo proszę o napisanie waszego zdania.

Gość oj tammmm przesadzasz
nie płacz będzie dobrze:)

Gość nierozsądna
Zapomniałam dodać że od 27 sierpnia miałam dziwne lekkie bóle w podbrzuszu, a teraz od 29 sierpnia, od dzisiaj boli mnie prawy jajnik, nie wiem czy to jajnik, boli mnie po prostu po prawej stronie na samym dole. Czekam na odpowiedzi Bardzo proszę

Gość nierozsądna
Dodam jeszcze że mam labliozę. Czy to może mieć jakiś związek z tym? Boję się że mogę być w ciąży.

Gość mama W.i B.
ile masz lat i co to labolioza? Małe prawdopodobieństwo ale jest. Co do bólu jajników to ja wiedziałam dzięki niemu o obu ciążach jeszcze przed zrobieniem testów.. Kup test i nie płacz.

Gość ból prawego jajnika
Mam 23 lata, więc tragedii jako takiej nie ma. Zrobiłam test dzisiaj rano, czyli 29 sierpnia. Zrobiłam dwa testy, oba wyszły negatywne. Lecz uważam, że to troszkę za szybko, w sumie minęły 11 dni od stosunku. A kiedy miałaś te bóle jajników, bo jakim czasie od stosunku?

Gość ewelcia7676
A jak czesto cie boli i jak dlugo? Moze to tylko owulacja?

Gość ból prawego jajnika
Boli mnie od dzisiaj, czyli od 29 sierpnia, to nie jest ciągły, stały ból, że boli ciągle, boli raz, potem 2 minuty przerwy i znowu boli, ja nigdy takich bóli nie miałam, to mnie dziwi, a jak miałam to rzadko, a jak myślisz, czy prawdopodobieństwo jest duże że jestem w ciąży, i czy to możliwe że to już tak szybko objaw ciąży?

Gość nierozsądna
Byłam dzisiaj u ginekologa. Zrobiła USG. Powiedział, że widać, że jestem przed okresem. A skąd te bóle to on nie wie. Co wy o tym myślicie?

Gość azu
to już nawet lekarzowi nie wierzysz? Po co tam szłaś w takim razie?

Gość nierozsądna
Wystraszyłam się, dlatego poszłam. Do stosunku doszło 18 sierpnia. Więc nie wiem, czy by tak szybko wykrył.