Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PASZTETOWA!!!!!!!!!!!!!!

JUŻ RYCZEĆ MI SIE CHCE MAM 18 LAT I PRYSZCZE NA CAŁEJ TWARZY

Polecane posty

Gość PASZTETOWA!!!!!!!!!!!!!!

DERMATOLOG MIESIAC TEMU DAŁA MI MAŚĆ I TABLETKI, ANI JEDEN PRYSZCZ NIE ZNIKNĄŁ :(((((((((( TZN ZNIKNął ale pojawiały się nowe. gadała jeszcze,żebym zmieniła dietę, to odstawiłam nawet mięso!!! chipsów 2 lata nie widziałam na oczy!! słodyczy tez przez cale wakacje nie tknęłam a tu coraz gorzej sie robi WE WRZEŚNIU MAM wizyte u innego lekarza ale jak pojde to nie bede mogla uzywac pudru do szkoly, bede znowu posmiewiskiem, nikt ze mna nie gada, chlopaka nigdy nie mialam jestem zalamana ;( bo moja brzydota nie ma granic na dodatek krzywe zęby ale to mniejsze zło

Gość ssssssssssss
Miałam to samo poprosś o IZOTEK

Gość nie wiem co sie dzieje
smaruj buzie olejkiem eukaliptusowym ale takim zmieszanym z kremem

Gość SamaJa2
Idź do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne

Ja tez to mialam, zaczelo sie tak od 16 lat, trwalo do 20(mam 21). Teraz pojawiaja sie baardzo rzadko, ogolnie twarz mam teraz bardzo ladna. Robilam wszystko; nie jadlam chipsow, pilam tylko wode, zero slodyczy i nic nie pomoglo. Trzeba przetrwac te pare lat, teraz wpieprzam czekolada, pije cole i nic mi sie nie robi. W moim przypadku dobre odzywianie sie nie mialo zadnego wplywu, z tego trzeba poprostu wyrosnac. A gdzie masz Te pryszcze? jak na czole to mozesz zapuscic grzywke(ja tak zrobilam)

Gość efkaa007
hej ja tez mam 20 lat i pryszcze na twarzy, plecach i dekoldzie.... :( jednak mam na to sprawdzony sposób:) jak mnialam13-14 lat mialam podobnie i mamuska kupila mi w aptece davercin w plynie. Jest niby na recepte ale jak sie poprosi to zawsze sprzedaja:) naprawde pomaga:)

Gość kamcls2g
ja mam 21 i dalej syfy mi wychodza i tak juz chyba zostanie, zyc sie odechciewa to i tak zniszczylo mi juz cale zycie, zmarnowalam tyle lat itd

Gość SamaJa2
To dlaczego nie chcecie tabletek? Ja też wypróbowałam wszystko (łącznie z Davercinem, który pomagał przez pierwszy miesiąc), papki, maście itp. Nie wierzę w to, że to od czekolady czy chipsów (tak mówią tylko ci starzy dermatolodzy)

Izotek to niesamowity lek - bardzo mi pomógł. Z tym, że muszę go już odstawić bo jest bardzo silnym antybiotykiem :P niestety. bo już tego próbowałam - kiedy odstawiam, problem wraca

Gość SamaJa2
Tak, działanie uboczne to że działają antykoncepcyjnie ;) Dobrze dobrane nie mają żadnych skutków ubocznych.

Gość Kasiaaa5aaaaa
hej ja tez uzywalam davercin i mam problem z glowy:) tylko mi syfy nie powrocily po kilku latach:) ale fakt naprawde dziala i szybko widacefekty:) dołączam sie i poleecam

Gość kamcls2g
taa tyle ze na izotek i ogolnie cala kuracje trzeba miec "troche" kasy :O

Gość Kasiaaa5aaaaa
używalas davercin przez miesiac?? to silny lek i trzeba go odrazu odlozyc gdy syfki znikną...

AmorousDesire - dermatolog proponował mi ten lek, ale jak usłyszałam jaki ma wpływ na organizm, to nie zdecydowałam się na leczenie nim. Możesz coś więcej powiedzieć jak przebiega u Ciebie leczenie?

Gość prawik masz ta prace czy nie ?
nie wierze ze dermatolodzy nazwali izotek antybiotykiem :O

Gość SamaJa2
Davercin ma to do siebie, że kiedy się go odstawi problem powraca.

Joanna , nie mam żadnych skutków ubocznych, ale nie biorę go codziennie. Bo wtedy wysusza śluzówki straaasznie. A do tego noszę szkła kontaktowe i i tak mam syndrom suchego oka, więc byłoby to nie do zniesienia. Ale przyjmuję ten lek już bardzo długo - za długo. Mimo to.. nic się nie dzieje, tylko cera jest pięękna :)

ja bralam izotek ale mialam po nim nawrót ale pomaga na stałe jakos 70 % moze bedziesz miec szczescie :)

Gość nerki
ajak tam wasze nerki i wątroba po izoteku?

Gość MarchinOnBoy
O kurde ale trafilem;o Producentem Izotka jest firma mojego ojca gdzie jest on wspolwlascicielem(wraz z kolega z ktorym studiowal medycyne). Mozecie mi nie wierzyc pewnie bedzie to zrozumiale. Sam to uzywalem, pomaga bardzo jednak tak jak ktos juz tutaj napisal jesli przestanie sie brac to pryszcze powracaja.

Gość fikołaj
poczytaj o OCM. Jedz wiecej surowych warzyw i owoców.

blau farma? spytja swojego tatuska czemu taka wysoką marze narzuca na te swoje leki ?:D z wątroba i nerkami u mnie po izo dobrze ,gorzej z oczami :O

Ja sie wyleczyłam, powiedzmy w wieku 20 lat... A był już okres kilkuletni gdzie miałam zawalone całe plecy, całą twarz i dekolt... Także załamka. Życze wam siły do walki.

Gość fikołaj
jeszcze możesz poczytac o srebrze nanokoloidalnym.

Gość MarchinOnBoy
Tak blau farma Przegladajac internet trafilem na cos takiego heh.

Gość MarchinOnBoy
A dlaczego jest taki drogi to niewiem, moge sie spytac ojca jak wroci do domu. W ogole to zrobilem takie male wyszukiwanie i widze, ze izotek to chyba najlepszy lek na walke z pryszczami wg wszystkich. Nawet nie wiedzialem ze jest az tak bardzo popularny.