Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posmutniała bo nie wie dlaczeg

Dlaczego się nie zabezpieczacie, a potem pytacie czy jesteście w ciąży????

Polecane posty

jak można być tak lekko myślnym??? Skoro zamierzacie współżyć (tu kieruje pytanie do kobiet) to dlaczego nie pójdziecie do ginekologa i nie zapytacie o tabletki??? A potem pytacie kafeterian czy "możecie być w ciąży"??? Skoro się jest na tyle dojrzałym żeby uprawiać seks, to dlaczego nie jesteście na tyle dojrzałe, żeby pomyśleć o antykoncepcji?????

no teraz cisza...

żadna odważna się nie odezwie????

Gość aferra
Pytają tylko bezmózgie idiotki :) Takie kretynki, które dadzą się facetowi przedmuchać i zatankować, a potem płacz, że może ją zapłodnił :D

Gość kończy sie lato ...
mnie to też fascynuje, wiec podnosze ..... włożył, ale na chwile ... to bylo 3 dni temu a od tygodnia mam mdlości i slabo sie czuje, obawiam sie ze jestem w ciazy ... buahaha

Gość kukurydzy dziecka matka
tak, ja się zabezpieczam proszę Państwa, dwa miesiące bez okresu, dwa testy negatywne, jutro zrobie trzeci, wizyta u gina za 2 tygodnie, nie wiem co mi jest, nie boje się ciąży, boje się że to może być coś innego :/

no mam nadzieje, że tylko takie pytają, bo jak tutaj wchodzę i widzę posty typu "czy mogę być w ciąży, ratunku, pomocy, co mam zrobić" itp to mam po prostu dość i mnie ściska. Nie możecie tego normalnie zaplanować jak ludzie??? Chcę współżyć, kochać się, uprawiać seks, pierdolić się, puszczać się, itp to idę do lekarza po tabletki anty i problem z głowy, a tu ciągle to samo, a potem żal, płacz i zgrzytanie zębów....

Gość kończy sie lato ...
zdarzy sie czasem ze test wychodzi negatywny. Zdarzy sie, ze zajdzie sie w ciążę mimo zabezpieczenia ( CHOCIAZ JA NIE ZNAM ZADNEGO TAKIEGO PRZYPADKU - a raczej 1 - tabletka 72 h po w 10 godzinie po stosunku ) , ale na boga ! DZIENNIE TU JEST Z 15 tematów tego typu !!!!!!!!!!!!!!!!!1 Testy negatywne mimo , teoretycznie to bylby min. 9 tydzień ciąży - błagam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze jeszcze ruchy czujesz ? nie tylko ciaza zatrzymuje miesiaczke

kafeteria to jak ginekolog przez internet ;p

Testy negatywne mimo , teoretycznie to bylby min. 9 tydzień ciąży - błagam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze jeszcze ruchy czujesz ? nie tylko ciaza zatrzymuje miesiaczke no właśnie debilke ze mnie robisz czy co? nie czuje ruchów ale test to jest pierwsza rzecz jaką się robi jak się współżyje regularnie i się okres spóźnia

Z natury nie mam szacunku do ludzi, którzy stawiają milion znaków zapytania. I nie rozumiem czemu tak Cię to boli, w końcu to nie Twój problem, że jakaś idiotka zaszła w ciążę.

no właśnie przez te posty aż mi sie czasem nie chce wchodzić na kafeterie, bo jak można być tak tępym... na miłość boską! dziewczyny zacznijcie myśleć zanim pójdziecie do łóżka! A potem mówicie że to był tylko jeden raz, szybko poszło a zastanawiacie sie czy jesteście w ciąży... Najpierw pomyśl, potem zrób

też chętnie bym się dowiedziała czy ktoś miał tak jak ja, że się okres spóźnia a to nie ciąża i co to może być... nie wiem może mam jakiś problem z hormonami?

Gość fdfdfdffgdfvshfvsxv
kukurydzy dziecka matka Ja tez bym sie chetnie dowiedziala,,,,bo mam podobna sytuacje,rowniez sie zabezpieczam a okresy brak-testy negatywne.A miesiaczki zawsze regularne byly

Gość YDIOTAA
a ja mam schizy co miesiac ze jestem w ciazy . Nawet jak nie uprawiam seksu.

Gość u mnie
kiedys tez sie zatrzymala i nawet bardzo chcielismy zeby nie przyszla testy negatywne .......zwykla wizyta usg i co sie okazalo......wodniak na jajniku szpital operacja......

ja myślałam, że o to nie można pytać, że to jest tabu najświętsze na tym forum, bo jak któraś zapyta to wszystkie mają tysiące rad dla niej i ignorują ten fakt, że coś z nią nie halo. brawo za odwagę autorko pozdro

Gość fdfdfdffgdfvshfvsxv
ja mam wizyte u lekarza w przyszlym tygodniu,zobacze co sie dzieje

ja też zastanawiam się dlaczego większość kobiet a raczej młodych dziewczyn w przedziale wiekowym 15-17 lat najpierw zrobi coś a potem pomyśli, a potem pytają nas "wróżek" czy możliwe jest że będą w ciąży, na dzień kilka takich wpisów się pojawia na kafe. A może warto najpierw uświadomić małe, młode dziewczyny że jest coś takiego jak tabletki anty, skoro nikt im jeszcze o tym nie powiedział

Gość maurycybezmycy
Drzoana opamowała kafeterię ,więc to jej koniec już ,wszędzie same tematy założone przez nią :(