Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeszcze dziewica.

Zastanawiam się nad sprzedażą dziewictwa

Polecane posty

Proszę byście się wstrzymali od wystawiania oceny na wstępie. Nie robię tego, by zdobyć pieniądze na ubrania, czy też przysłowiowe "waciki". Potrzebuję tych pieniędzy, by uwolnić się od swoich toksycznych rodziców, którzy z każdym dniem uświadamiają mi, że jestem nikim i do niczego się nie nadaję. Potrzebuję, by móc kontynuować naukę, pójść na studia, na które w tej chwili nie mam żadnych szans. Zamierzam zrobić to tylko raz, nie chcę żadnych stałych układów. Pieniądze te chcę przeznaczyć na start. Mam nadzieję, że później uda mi się znaleźć pracę (jakąkolwiek, byle uczciwą) i pogodzić ją z nauką. Zdaję sobie sprawę, że to czysty akt kurestwa, którego prawdopodobnie będę bardzo żałować. Nie widzę jednak żadnego innego wyjścia. Nie mam bogatych rodziców, którzy opłacą mi studenckie życie. W tej chwili nie mając jeszcze średniego wykształcenia nie znajdę żadnej pracy, by móc zarobić te kilka tysięcy. Pozostaje mi tylko sprzedanie samej siebie.

Gość callamunnada
coz , niewielu ma rodzicow krezusow-co fundna mieszkanie i bryke- nie diziwie sie temu -ze masz taki pomysl

Gość moja drogaaaaaaaaaaaaaa
nie bądź durna. Wielu ludzi miało tak jak Ty a jednak się nie sprzedało. Jak no wyjechałam zaraz po LO za granicę. SAMODZIELNIE. W ciemno. DO obcych ludzi. Sama znalazlam oferte uczciwej pracy. Jezyk znalam ledwo, ledwo. Pozyczylam kase na bilet. Dla chcacego nic trudnego

Gość arya
no glupia jestes. ja bedac w twojej sytuacji wolalabym albo wlasnie wyjechac za granice albo po prostu znalesc prace i przepracowac rok i odkladac bo na studia mozesz isc w kazdym wieku a rok pozniej po skonczonym LO to zadna tragedia!!bralas taka opcje pod uwage ? isc po prostu za rok kiedy zarobisz w normalny sposob ?

A za ile chcesz je sprzedać? Bo na studia, wyprowadzkę i bezproblemowe życie na pewno nie wystarczy. Wątpię, żeby ktokolwiek zapłacił więcej niż 5 tys.

Gość taki se facett
buhaha jakie 5 tys o czym ty mowisz:D nikt tyle nie da bo takie jak ty sa za darmo