Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budowanias

Busiki budowlańców. do was też się uśmiechaja??

Polecane posty

Gość budowanias

Odwzajemniacie uśmiech? machacie ręką? jak ich traktujecie? umówiłybyście się z gościem z takiego busika..? zauważyłam że często.. zazwyczaj zawsze gdy taka "ekipa" mija mnie na ulicy każdy z młodych, ubrudzony po same czoło uśmiecha się do mnie i zaczepia, wy też tak macie?

Gość Nie podniecaj się, bo każda
dziewczyna/ kobieta to ma, niekoniecznie posiadająca urodę:)

Gość budowanias
wiec z takimi lepiej sie nie zadawać? nie warto sie umowić choc na jedno spotkanie?

Gość uwaga!!!!!!!!!!
budowlance to pijusy całą swoją wypłatę przepijają i przepalają

Wielki Elektronik - uważnie czytam i nie ogarniam intencji założycielki tematu

Gość hrabiankaanka
chlopakom się podobasz to cię zaczepiają:-) a to że by wyruchali każdą to jakiś jełop pisze!!! ja bym się umówiła gdyby mi sie spodobał wizualnie,czemu nie???? zboczeni to są stare dziady z budowy!!!!!!!!!!!

To może ja coś powiem na ten temat :). Otóż nie wszystkie chłopaki co jeżdżą busami to budowlańcy. Np. jak ja z ekipą jedziemy busem (trzech gości) też pewnie tak wyglądamy a ja np. jestem inżynierem po politechnice. Pracuję jako automatyk :). Tez machamy dziewczynom, niektóre odmachują, inne uśmiechają się i jest bardzo przyjemnie :). Generalnie macha się fajnym laskom. Jeśli odmacha albo się uśmiechnie to jej poziom fajności rośnie do astronomicznego poziomu :P. Co do chłopaków z budowy to różnie to jest. Dużo z tych chłopaków to ludziska dorabiający albo traktują tą robotę jako tymczasową. Czy warto się z nimi spotkać? Pewnie że tak! Człowiek, który roboty się nie boi, umie coś zrobić i sobie w życiu jakoś radzi jest wart uwagi. Tak więc krótko podsumowując... jeśli chłopaki z busa machają, znaczy że jesteś fajną laską :). Możesz czuć się wyróżniona :D. Jeśli odmachasz, zrobisz im dużą przyjemność a Ty zyskasz kolejne punkty :). Generalnie - same plusy i zadnych minusów. Dziewczyny.. trochę luzu a życie będzie fajniejsze!

Gość Piekna Magda
budowlańcy to pijusy, i dziady lepsi są bankierzy czy inni w gajerkach ładni czyści i pachnący a budowlańcy wieczne brudasy i śmierdziele

Gość tez jestem budowlancem
gdy wracam z kolegami naszym busikem też zaczepiamy dziewczyny.. ale niektóre nas olewają widząc stary samochód, a w środku kilku brudnych gosci.. raz zatrzymalismy sie na przystanku, siedziały dwie dziewczyny.. jedyne co od nich uslyszelismy bylo "spadajcie" mieszkalismy niedaleko, Ja i kolega wrócilismy po chwili czysci, umyci i w samochodzie wyższej klasy.. od razu rozmowa byla inna.. po 15 min bajerki dały się namówić na piwo.. wtedy my pożegnaliśmy się z nimi w ten sam sposób jak one wcześniej.. do tego przypomnielismy im jak nas potraktowały pół godziny wczesniej.. zemsta byla słodka

Gość suyhjiko
Odwzajemniacie uśmiech? machacie ręką? jak ich traktujecie? ja patrzę tylko pogardliwie, bo nie dla psa kiełbasa, nie będzie mnie robol byle kocmołuch podrywał

tez jestem budowlancem - o co Ci chodzi? co jest paradoksalnego w zachowaniu tych dziewczyn, że wolały Was czystszych i bardziej ogarniętych?

Gość suyhjiko
20:32 [zgłoś do usunięcia] Facet taki se2 facet_taki_se@tlen.pl'; suyhjiko -> dlatego Twoje notowania wśród pasażerów busów sięgają dna . Moim zdaniem przegrałaś życie! jak trafnie spostrzegłeś, Twoim zdaniem , TWOIM czyli subiektywnym zdaniem takiego se faceta. jakoś mnie to nie martwi. A spadek notowań u takich leszczy byłby dla mnie radością, niestety ja go nie zaobserwowałam

nie ludzi tylko kandydatów na flirt. to jest dość próżne, ale przynajmniej naturalne i szczere. budowlaniec, ciesz się, że chociaż po umyciu wyglądasz atrakcyjnie :)

a jak ma wyglądać? duzo ludzi w budownictwie pracuje, a w Polsce jest jak jest, uważa się ludzi którzy pracują fizycznie za kogoś gorszego, w Polsce to powinni być wszyscy po studiach i każdy powinien pracować za biurkiem a praca fizyczna sama się zrobi