Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po 30-stce.. .

Mój przedziwny pierwszy raz. Z kolejnym zobaczyłam, że to nie było normalne.

Polecane posty

Gość po 30-stce.. .

Swój pierwszy raz przeżyłam gdy miałam 16 lat. To były czasy, gdy internet nie był jeszcze powszechny w Polsce, a ja wstydziłam się wypożyczyć lub kupić książkę o seksie... Poznałam wtedy chłopaka, ode mnie ze szkoły z równoległej klasy. Nie był zbyt mądry, ale na moim osiedlu żaden nie był i to było w modzie... I właśnie tego lata, gdy mieliśmy po 16 lat poszliśmy na spacer to starych bunkrów w lesie i tam odbyłam swój pierwszy stosunek... Bardzo dziwny, ale wtedy wydawało mi się, że to normalne. On włożył mi penisa wzdłuż między wargi i tak pocierał... Aż doszedł. W ogóle go nie włożył, tylko pocierał nim wzdłuż między wargami. Do 18-tego roku życia byłam przekonana, że tak wygląda seks dopóki nie poznałam innego chłopaka który mnie na poważnie rozdziewiczył, a co do tego pierwszego to... Dobrze, że nie wiedział na czym polega seks, bo pewnie zaszłabym w ciążę, bo nie wiedziałam po co są prezerwatywy i poza tym i tak wstydziłabym się kupić...

Gość nastolatka ;.... ;
Niesamowita historia...

Gość qwtwetgrwg
śmieszna jesteś, nie dość że tekst zerżnięty z innego wątku to jeszcze sugerujesz że kilkanaście lat temu młodzież była ciemnotą a tak nie było

Gość po 30-stce.. .
Jak to tekst zerżnięty z innego wątku? O czym ty piszesz, pokaż ten wątek!!!

Gość KAsia ;pp
Ojej, dziwne bardzo z tym razem

Gość Nużeniec Ludzki
Jesteś już stara a do tego beznadziejnie głupia, masakra...