Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

masih ad-dajjal al-khóhik

ile niespełnionych miłości przeżyliście w swoim życiu?

Polecane posty

Gość kjxdjehe3
Lomu niespełniona bo nie zaruchałes?

Gość czkawkabezdomnabezrobtonaiiiii
a kiedys myslalam,że tarkan to jakiś przystojniak :D ale te jasne oczy mu zayebiscie nie pasuja :O kredka i zarost? to nie widziałaś "fot" sossssa z zarostem? :classic_cool: na tej focie przed powiekszeniem http://boombangablog.merseyblogs.co.uk/2009/08/24/tarkan/tarkan.jpg wyglada jak sossse w peruce a usta można było w photoshopie dopompować :classic_cool: okay ja zmykam, bo zaraz w każdym człowieku bede widziec Sosa:D

Hah, jeszcze jestę, to powię, że jakiś czas temu śnił mi się sen z Twym udziałem :D A właściwie z mailem od Ciebie :O Mianowicie, żaliłaś się w nim, że musisz iść do ginekologa i się przed nim rozebrać :D Także tej nocy liczę na jakieś nowe rodzynki :classic_cool: Ok, tym pozytywnym akcentem kończę już ostatecznie, do miłego :classic_cool:🖐️)))

Gość czkawkabezdomnabezrobtonaiiiii
już sie obudziłam :classic_cool: jaki mój bląd zrozumiałam? szczery flirt hmm :classic_cool: chociaz ja już z takimi kręciłam,że huhu i hoho a własnie przez to mam zły humor 😠 moja zawistna kol zaczela obrazac faceta ktory mi sie podoba 😠 no co za zdzira! 😡 indyjskiej wersji chyba nie widziałam :(

Gość hmmmm policzmy
pewnie kilka bylo szczegolnie za mlodu :D takie chyba powazniejsze z ostatniego czasu beda ze 2,moze 3

też już wstałam. 😭 na szczęście mam wolne. :classic_cool: zrozumiałaś, w tym sensie, żę uświadomiłaś, że tarkan jednak nie jest w Twoim guście :classic_cool: obraź i ją. zawistne baby to najgorsza zaraza 😠 w ogóle baby to zaraza. szerze mogę powiedzieć, że toleruję tylko kilka kobiet w swoim otoczeniu. i chyba z wzajemnością, bo mam tylko jedną koleżankę :O

Gość Pedro Truskavka De Gitara
Może masz tylko jedną koleżankę bo jesteś zawistna? :classic_cool: ;)

Gość czyli jesteś prawie jak
legendarny jednorożec :classic_cool:

Gość dla każdego coś miłego
iście wyjątkowe zwierzątko :classic_cool:

Gość i pewnie jeszcze jak
Bolek i Lolek Tytus, Romek i Atomek, Dzieci z Bullerbyn Tomek na tropach yeti :classic_cool:

też mi się skojarzyło z tą piosenką :D i dobrze, że pochłonie - skończą się zawody miłosne :classic_cool:

to może Tola? :classic_cool: kafeteria przetrwa każdą burzę, pochłonie słońce, ziemię i wszystko co się napatoczy :classic_cool:

jak sobie życzysz, Obeliksie, MakGajwerze i Pipi :classic_cool: o czym my w ogóle mówimy... o jakichś miliardach lat, a tu już 21 grudnia będzie koniec kafe :classic_cool: także nie zgadzam się z przedmówcą 😴

zostaniecie moją Załogą Dżi? :classic_cool: zobaczymy co o końcu kafe sądzą jej mieszkańcy dorzuć jeszcze toaletę do tego zestawu :classic_cool:

zostaniemy? -zostaniemy. nie potrzebnie wspomniałam o tych planach, bo już się znalazły. akurat w dniu, w którym chciałabym wtopić się w łóżko, muszę wyjść z domu :O toaleta i bym by zapomniała - mocha!. :classic_cool: to jest to :classic_cool:

coca cola! to jest to :classic_cool: prawa merfiego są niestety nieubłagane :classic_cool: a z kontynentem fajnie, będzie można wszędzie dojść na piechotę :) i jak ludzie będą bardziej w kupie, to będzie im cieplej :classic_cool: ja jednak i tak szykuję się na grudzień 😴