Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

masih ad-dajjal al-khóhik

ile niespełnionych miłości przeżyliście w swoim życiu?

Polecane posty

w lipcu wydawało mi się,że kocham jednego,pisałam non stop o jego ustach :D też był świnskim blondynem :D a teraz poznałam Turka, ale nawet jak z nim bylam to patrzyłam na innych mimo że on był wierny 😭 smutno mi teraz,że taka świnka ze mnie exe był w czerwcu!

wybaczcie,że napiszę o tym tutaj ale już jestem nayebana, więc ktoś napisąła o mosznie i słoiku po majonezie i nabrałam ochoty na majonez :O 😭

Nie mialam zadnej niespelnionej. Chyba ze takiej z 5 klasy podstawowki :)

czkawka, ale Ty zmieniasz tych nieszczęsnych facetów 😭 lubisz łamać tak ❤️ 'szka? :classic_cool: swoją drogą musisz być bardzo ładną babką, że sobie na to pozwalasz :classic_cool: pijesz? piwko, piweczko?? ja też. tzn też piję, ale wino. mam dziś urodziny :(

Gość Taik tak tika tak
czy był tu kapitan Hak ? Tak tik tak tik Nie był tutaj taki nikt

o to sto lat, wszystkego najlepszego, dużo pieniedzy, butów i przystojnych facetów w zasięgu pola telefonii komórkowej i wzroku tzn jesteś panna? pijemy zatem Twoje zdrowie (szkoda,że 2 piwo mi sie konczy :O moze pomieszam z wodka albo whiskey? :O :O) srednio ladna, nawet jakis brzydal z kafe sie mną nie zachwycał 😭 moze jestem wiec nawet brzydka nie lubie łamać ❤️'szka raczej lubie utrzymywac ich na dystans ale też miec na zapas :classic_cool:

Ojej, madam, to również dołączam się do życzeń 😭 Przede wszystkim obyś w końcu spotkała miłość spełnioną! :) Skoro już jakąś musisz koniecznie spotkać :classic_cool: Hehe, zgniły torf ciężko spalić :classic_cool: Także tego :O Będę długo cierpiał :( Mam chociaż nadzieję, że zaliczysz me męczeństwo na poczet zemsty na facetach 😭

dzięki czwkawken :classic_cool: akurat to czego potrzebuję, no i żeby mój Ai się rozmyślił :( :classic_cool: mieć do kogoś platonicznie 6, a 6000 km to jednak różnica :O jestem panna, zodiakalna, w 70% z opisem sprawdzona :classic_cool: masz whiskey i wybrałaś piwo? ojej :classic_cool: chciałabym Cię zobaczyć, możesz kiedyś coś mi podesłać :classic_cool: oh, rozumiem. masz coś w sobie z fą fatal - i prawidłowo! :classic_cool:

mogę wysłać Ci nawet pakiet 10 fotek do wyboru :D chociaż pewnie się mną rozczarujesz😭 ale wysle w zamian za Ciebie :P nie lubie wkisky, mam tez martini którego równiez nie lubie :O chyba jestem typowym żulem, że najbardziej lubie piwko :D chociaż w czasach liceum wolałam mocniejsze lepsze trunki

zgoda :classic_cool: w końcu rozwiązałabym jedną z kafetehyjnyh zagadekh :classic_cool: i zaspokoiła swoją ciekawość :classic_cool: rozczaruję? no wiesz 😴 widziałam połowę Twej facjaty i ciężko skrytykować cokolwiek 😭 tzn :classic_cool: bo lubię ładne kobiety :classic_cool: odeślę tą co faji, sprzed kilq miesięcy :classic_cool: nie lubisz łiski? 😭 osobiście mogłabym brać w niej kąpiele :classic_cool: tylko jeszcze mnie nie stać :O

Ale jaki złośliwy i wredny 😭 Przeca ze szczerego dna serca Ci pożyczyłem, gdyż widzę jak się męczysz :( Nawet dobrowolnie zaakceptowałem powolną agonię z Twej ręki w imię Twego lepszego samopoczucia 😭:classic_cool: Poza tym jak nie chcesz prawdziwej miłości, skoro przez jej niespełnienie tak cierpisz :O:( Najłatwiej być na nie 😴 Coś o tym wiem, więc wiem :classic_cool: Nie, nie, nie zniosę jakiejkolwiek formy upublicznienia mej mordy 😭 To ja już będę grzeczny i mdławo miły :(:classic_cool:

Gość czkawkabezdomnabezrobtonaiiiii
nie chcę fotki która dałaś komukolwiek innemu chce tylko dla mnie :classic_cool: nie no dobra bo uznasz mnie za krypto les :O ale dasz wiecej niz pol twarzy? :classic_cool: tamte pol to nie ja byłam :classic_cool:

nooo...skoro dzisiaj urodziny, to nawet ja złoże życzenia króliczycy z tej okazji, i to nawet na forum publicznym 🖐️))

faj, oj, faj, faj, chyba Cię odprzyjaźnię z moich kontaktów na kafę :classic_cool: wiesz o tym coś? :) jak my wszyscy :( ale szoke x2, w końcu napisałeś coś z życia a la prywatnego :classic_cool: właśnie, że tak 😡 kara musi być :classic_cool: wcześniej mogę ewentualnie zapytać Cię o zgodę na @ :classic_cool: