Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajakassmutnadzis

czy kobieta w wieku 36 lat

Polecane posty

Gość takajakassmutnadzis

a wlasciwie 36,5 ma jeszcze szanse na znalezienie milosci,zalozenie rodziny, dzieci ? czy juz raczej powinna sie pogodzic z tym ze bedzie sama?

Gość Wróżka_Elizabeth
kolezanka mojej mmay miala 37 lat jak urodzila syna i 40 jak urodzila corke

Gość raczej trzeba się pogodzić z
samotnością

Gość Medlah
Zakochać się można nawet na emeryturze...a żyć miłością zawsze się powinno. Zależy, o co Ci chodzi, Słońce. :3

radze adopcje jak coś, w tym wieku ciąza to duże ryzyko, dla matki i dziecka ze urodzi sie z wada. Szanse zawsze są...podobnie jak wygrać w lotto.

Gość takajakassmutnadzis
tak wiem ze zakochac z wzajemnoscia mozna sie w kazym wieku,ale chodzi mi raczej o mozliwosc zalozenia rodziny,posiadanie dzieci

Gość spóźniłaś się o 10 lat
już za późno

Gość takajakassmutnadzis
dlaczego zycie jest takie niesprawiedliwe? jedni maja wszystko a drudzy nic

Gość nerwosol
Pewnie że ma szanse.Moja koleżanka była sama z dwójka dzieci bo mąż znęcał się nad nią psychicznie.miał założoną niebieska kartę ,wzięła z nim rozwód czego nie mógł jej wybaczyć.A mieszkać musieli nadal razem po rozwodzie.Taki kraj ech. I przez internet żaląc się na forum poznała fajnego faceta.Bardzo długo tylko pisali ze sobą potem spotkali.Dziś mają dziecko i są szczęśliwi.A były mąż nie miał wyjścia nie mógł dłużej jej robić na złość i wynajął sobie mieszkanie.

Gość takajakassmutnadzis
tak tylko ta kobieta miala juz dzieci .a czasami mam wrazenie ze kobieta z dziecmi jest lepiej odbierana niz tzw. stara panna

Gość uuuuppppppppppppppp
up

Gość halina 2000
Musisz dopomóc szczęsciu.Zamiesc swoje ogłoszenie na portalu randkowym,albo w gazetach np.w super expressie co sobote są ogloszenia towarzyskie.W tygodniku katolickim NIEDZIELA czy GOSC NIEDZIELNY tez są samotni panowie,porządni,wierzący.Tylko ze takich facetów nie chcą dzisiejsze wyzwolone panienki.

Gość ojiojo
pewnie że ma ,na miłośc nigdy nie jest za póżno

Gość melaaanchoolia
moja mama miala 40 jak mnie rodzila

Gość WTFuck
zastanów sie co sprawiło ze do tej pory nie założyłaś rodziny i czy mozesz to zmienić

Gość takajakassmutnadzis
melancholia--jestes pierwszym dzieckiem? mam konta na portalach ale juz mi sie znudzilo szukanie w ten sposob bo trafialam na typy jakies dziwne. na portalach katolickich tez jestem(i nawet chyba najdluzej sie tam udzielam bo na jednym z nich do dzis) ale to nieprawda ze tam sam porzadni faceci. rozni jak wszedzie. a ci bardzo wierzacy czesto sa troche dziwini. sama jestem wierzaca i chcialabym poznac osobe wierzaca ale normalna a nie np jakiegos zwolennika pisu ,ktory dla swoich pogladow dalby sie pokroic :-))) sporo tam takich dziwakow

W każdym wieku można poznać kogoś i się zakochać. A to że kobieta ma dziecko nie znaczy że jest gorsza od panny!!

Gość w moim miescie
bylo cos takiego jak wieczorki samotnych serc, moze tez jest cos takiego w Twoim? na milosc nigdy nie jest za pozno, a na dzieci jeszcze nie. Zamroz sobie komorke jajowa, nie mam pojecia ile to kosztuje, ale na pewno to nie jest astronomiczna cena.

Ja właśnie chciałbym poznać Kobietę z dzieckiem. Bądź kobietę rozwiedziną z dzieckiem. Pewnie wielu się zdziwi dlaczego właśnie taką wolę od panny! Po prostu kobieta z dzieckiem bądź rozwiedziona której związek się nie powiódł bardziej poważnie myśli o rodzinie!! Taka kobieta jest bardziej odpowiedzialna!!

Gość fika _ 34
matko kochana ile tu podobnych topicow :) tak moze ale musi cos zrobic zeby kogos poznac a nie marnowac czas uzalajac sie nad soba na kafe :/ mam 34 lata moj facet 26 lat jestem zakochana po uszy wiec tak po 30-ce tez mozna zyc i to jak ! :) powodzenia

Gość uppppppppppppppppp
uppp

Gość nie dużo
fika 34 wiem jak masz na imie

Gość nie dużo
I wiem gdzie mieszkasz a jak twój były?

Gość dffdggfhg
zalosna stara panna haha, ja taj bym wolala zwolennika PISU niz debila z PO

Gość uppppppppppppppppp
jasne a nie rozumiesz ze ktos moze nie byc zwolennikiem zadnego ugrupowania politycznego??dlaczego jak ktos jest przeciwko pisowi to zaraz musi byc zwolennikiem po??? jestem neutralna i uwazam ze wszyscy sa po tych samych pieniadzach byle dorwac sie do koryta

Gość hoppppppppppppp
hop

Gość Klaudiusz

Stare panny są najgorsze do związku.