Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediiiaaa aa

Jestem ''kobietą'' i mam 188 cm wzrostu

Polecane posty

Gość tragediiiaaa aa

Czuje sie okropnie, jak mutant , do tego jestem nieforemna mam bardzo dlugie nogi i krotki tułow, bardzo wąską klate piersiowa jak dziewczynka, ogolnie jestem drobna mimo tego wzrostu, drobne kosci i niewielka waga, taki wieszak Nigdy nie miałam faceta, jestem dziewicą i umre jako dziewica, mam nawracające epizody depresji i stanow lekowych. Czesto jestem wybuchowa mam ataki szału by po 5 mintuach zamknąc sie w pokoju ,plakac i miec msli samobojcze 23 lata i nic w zyciu nie osiagnelam, nie mam znajomych poza jedna kolezanką z ktorą widuje sie raz na 2-3 miesiace, pracuje doryczow,nie poszlam na studia mimo ze mialam mozliwosc - swietne wyniki na maturze, balam sie kolejnego odrzucenia - tak jak w gimnazjum i liceum. Zawsze bylam jedną z najnizszych osob w klasie jako dziecko, zaczelam szybko rosnąc pod koniec podstawowki, mam tez brzydkie rozsępy na udach i brzuchu ze wzgledu na szybki wzrost ladna twarz a cialo do dupy :( myslalam zeby poddac sie operacji skrocenia kosci ale wole juz byc tyczką niz niepelnosprawną, operacja jest ryzykowna, latwo uszkodzic nerwy ktore mogą sie juz nie odbudowac tylko mnie nie pocieszajcie ze pewnie kogos znajde, ze sa wysocy faceci.. fakt są ale 99% z nich jest NIE W MOIM TYPIE, wiekszosc wysokich jest po prostu brzydka. Ci przystojni są sporo nizsi, nie mialabym nic przeciwko byc z nizszym ale... oni sie mnie boją, traktują najwyzej jak kolezanke, taka męska duma ze kobieta jest wieksza od nich.

Gość siema badyl
;)

Gość tragediiiaaa aa
do tego moja łechtaczka ma 3cm długości

Gość gfghfhjghk
moglas isc na modelke

Gość tragediiiaaa aa
teraz juz za pozno, za stara jestem

Dla mnie poważnym problemem byłoby to, że nie poszłaś na studia, a nie problem nieproporcjonalnie długich nóg. Możesz mieć każdego faceta, skoro masz ładną twarz. Załozysz miniówkę i 90% samców się ślini.

Gość ..............,....
według mnie z twoim wyglądem wszystko jest w porządku, wystarczy dobrze dobrane ubranie i będziesz mieć kobiecą figurę, a długie nogi są przecież atutem, nie wiem czym się martwić. jeśli chodzi o rozstępy to możesz próbować je zmniejszyć ale i tak nie są najważniejszą sprawą bo wiele kobiet je ma i akceptują siebie. ciesz się ze swojego wzrostu, możesz czuć się jak modelka ;)

Gość moja drogaaaaaaaaaaaaaa
ja mam co prawda tylko 178 cm czyli cale 10 cm mniej. Rozstepu mam od stop do brzucha. I to okropne. Miniowka odpada. Twarz srednia. Ciesz sie z tego co masz. Tez bylam mala a uroslam w jedne wakacje... Rozumiem co czujesz

genialna jesteś. Płaczesz, bo nikomu się nie podobasz, a po chwili, że to Tobie żaden nie odpowiada....:D

Gość bu hahahhahahah
typowe :D na kafe z kolei brzydkie loszki piszą ze sa grube, maja wielkie dupy i wzrost 160 ale chcą przystojnego :D

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie
zazdroszczę wzrostu - ja jestem kurdupel 165cm :-(

Gość aaaaaaaaaa czyyyyy
a 177 i 70 kilo to grubas?

Gość aaaaaaaaaa czyyyyy
10 kilo w dół?

Gość fanka a co zrobisz
a gdzie do chuja ...zyrafa :P

Znam dziewczynę, która ma 185cm wzrostu i nie może opędzić się od facetów. To fajnie, że jesteś drobna imasz długie nogi. Takie nogi to atut. Gorzej, gdybyś przy tym wzroście była masywnej budowy. Głowa do góry. Wydaje mi się, że problem leży wyłącznie w twojej głowie i niskiej samoocenie.

Gość made in prl
długie nogi są super! rozstępy już nie :( ale znajdziesz sobie amatora, powód do zmartwień to 155 cm wzrostu a nie 188 :) TYLKO WYJDŹ DO LUDZI!

155cm? a czemu? ja mam 157cm i czuje się super kobieco :) żadnych problemów, żadnych zmartwień. Wolę tyle niż 170+ :) lubie być mała. Polubiłam. ale to kwestia indywidualna. Jestem pewna ze żaden wzrost to nie problem i jak dziewczyna się uśmiechnie, wyjdzie do ludzi, podniesie samoocene z podłogi to będzie dobrze. już tu jeden chłopak napisał że lubi takie, więc są i amatorzy wysokich dziewczyn:) głowa do góry, życie masz jedno i nie marnuj go sobie... ja kiedyś (w gimnazjum) też mojego wzrostu nie lubiłam. A teraz go bronie bo zaczęłam go lubić :) ma on swoje plusy. twój też ma - masz fajne nogi, jesteś jak modelka. podkreślaj swoje walory i popracuj nad pewnością siebie :)

Nie pisz byle czego. Jaki potwór? Jaka męska duma? Dziewczyno, wzrost to nie pryszcz na nosie. To się raczej nie zmieni, więc masz do wyboru: zaakceptować to, bądź być do końca życia smutną. Polecam rozwiązanie pierwsze. A co do facetów - moim zdaniem wyolbrzymiasz problem. Jest wielu mężczyzn którzy gustują w wysokich i bardzo wysokich kobietach, i niekoniecznie mają po 2 metry wzrostu. Więc Twoim problemem, podejrzewam nie jest brak powodzenia a jedynie ograniczony wybór. Mawia się że nie można mieć wszystkiego. To nieprawda. Można. Ale nie można mieć na raz. Niezależnie czy jesteś wysoka, niska, szczupła, gruba, miła czy wredna. Więc spójrz na siebie z dystansem. Ludzie na wózkach, ludzie bez zębów, ludzie ze szklanym okiem znajdują sobie atrakcyjnych i wartościowych partnerów. Dlaczego Ty miałabyś nie znaleźć? Przecież bycie wysokim to nie jest żadna ułomność. Zapytaj pierwszej lepszej modelki ;) Staje się ułomnością gdy my to tak zaczynamy traktować. Tyle że wiesz... gdybyś miała problem że masz mniejszy wybór pod względem inteligencji... to bym zrozumiała. Tymczasem twierdzisz że wysocy mężczyźni są brzydcy i ich nie chcesz. Tak więc teraz już nie wiem, czy przypadkiem nie leczysz swoich kompleksów kosztem innych ludzi. Zawsze preferowałam panów około 190cm wzrostu, i jakoś brzydcy nie byli, więc tutaj nie wiem o czym piszesz. A nawet jeśli miałby być brzydki, to czy nie lepiej by był mądry, godny zaufania, czuły? No, chyba że nie lepiej.

Gość ja_mam_gorzej...
a ja mam 183cm wzrostu i potężne biodra. Od pasa w górę jestem szczupła, a od pasa w dół jakaś porażka... Jestem wielką babą i naprawdę nikt mnie nie chce :( To dopiero jest wygląd mutanta! Także ciesz się z tego, że masz tyle wzrostu a jednocześnie jesteś szczupła. Ja osobiście Ci zazdroszczę.

To nie chodzi o to , jak wyglądasz, problem jest w psychice. Na studia nie poszłaś, bo się ludzi bałaś tak? Normalnej pracy nie znajdziesz, no bo wiadomo, kto Cię zatrudni bez wykształcenia. Mówisz, że jesteś samotna i nie masz znajomych i że chciałabyś z kimś być, ale żaden wysoki facet nie jest w Twoim typie. Ty się ciesz, że może Ty jesteś akurat w typie któregoś, bo pewnie niewielu takich jest, a nie jeszcze wybrzydzasz, że Ci się ktoś nie podoba . Zastanów się.