Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ToTylkoJa_

Mogę powróżyć, chętnych zapraszam

Polecane posty

paulina z R.: ciąza w przyszlym roku , dziecko w następnym roku lub już w 2014 . Bedzie to chłopczyk, widze komplikacje jednak wszystko dobrze się skonczy.

Gość paulina z R.
dziekuje Ci :) ale jakie komplikacje??? kurcze, troche sie wystraszylam...

Gość katka--
Chcialam zapytac o mojego brata i jego narzeczona,bo bardzo jej nie lubie,co karty mowia na jej temat,jakie sa jej intencje? Czy myle sie,mam wrazenie,ze to bardzo przebiegla osoba. Czy moga kiedys wystapic problemy w sprawie podzialu domu,zwiazane wlasnie z nia? Katarzyna 25 stycznia 1985

Gość pilne
zakładam, że będę upierdliwa więc przepraszam ...zadałam pytanie na str. 3 o godz. 22 wczoraj...mam szansę na wróżbę??

pilne: nikt z przesżłosci sie nie odezwie, bedziesz tam gdzie Cię przydziela , nie do konca bedzie Ci sie podobac ta praca.

Może ty mi dasz troszkę nadziei, bo u siebie już jej nie mam. Paulina 20.12.1978 Jarek 15.01.1982 Czy będziemy mieli dziecko? Staramy się już bardzo bardzo długo i jestem już w skrajnej depresji. Błagam o w miarę szybką odpowiedź

Gość pancia_sarcia
06.10.1990 jak potoczy sie moje zycie uczuciowe czy wypali zwiazek na odleglosc czy dac sobie spokoj? bardzo prosze o wrozbe.

Gość paulina z R.
:)

to wszystkie pytania , na które odpowiedziałam. Mam nadzieje, ze pomogłam. Pisałam kilka razy byście juz nie pisali wiecej pytań i bez sensu nie czekali, no ale trudno, nie szanujecie ani mojego ani swojego czasu... Jestem młoda osobą, nie mogę sie nadwyrężać we wróżeniu jest to bardzo niebezpieczne, Wy nie zdajecie sobie sprwy jakie to męczace , gdy ja mam wnikać do czyjegos życia. Chciałam jeszcze napisać, ze pytania do wróżki należy zadawać dokładne, nakreslajac problem. Takie pytanie : co wyniknie z tej znajomości? (Kiedy wy wiecie ze jesteście zareczone już ) jest oszustwem dla kart i one o tym wiedza i wtedy nie chcą powiedziec mi prawdy, skutkiem tego jest ze zarzucacie mi, ze nie umiem wróżyć. Mam nadzieje, ze kilku osobom pomogłam. Powodzenia życzę. Moze za kilka dni się tu jeszcze pojawię, jak będę miała więcej czasu i energi.

Gość pytalski jan
Artur 26.061974 czy będę z nią Magdalena 18.07.1990

Przepraszam, że napisałam jak już byłaś zmęczona, ale później nie będę mogła pisać, poczekam cierpliwie aż odetchniesz i będziesz mogła odpisać, dla mnie to bardzo bardzo ważne, mogę czekać długo, tylko nie zapomnij o mnie, bo mnie ta depresja wykańcza, jestem już na skraju Pozdrawiam cieplutko i zbieraj siły :-)

Gość kukuleczka7890-
Ania, 02.03.1994 Czy moj chlopak kocha swoja byla dziewczyne?

Gość piekno chwil
KOCHANA WRÓŻKO - MNIE POMINĘŁAŚ... JESTEM NA 3 STRONIE...

Pirekno chwili nie odpowiem na to pytanie bo jest ono błahe jak widzisz jakis broblem z nimi to wymow mieszkanie i juz, to jest dylemat a nie pytanie o los.

PolaWi78: Dziecko bedzie , ale nie w najblizszych miesiacach, przede wszystkim musisz się wyciszyc, uspokoic , być diobrej myśli i probowac. Dziecko widze za jakiś czas , mysle ze do 2 lat bedziesz mamusia. TO BYLA OSTATNIA WROZBA < JUZ TU NIE ZAGLADNE.

Gość eldoradofromeldorado
Wróżko, w 2 następnych postach podałam datę urodzenia chłopaka, wiem że w 1 wpisie o niej zapomniałam, ale póxniej sie poprawilam, prosze, powróż mi!:)

Gość eldoradofromeldorado
oj przepraszam, nie zauwazylam, dziekuje za wrozbe!