Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ToTylkoJa_

Mogę powróżyć, chętnych zapraszam

Polecane posty

Ivonna1988: przed Tobą jeszcze 1 nieudany związek , potem dopiero prawdziwa miłość. mysle , że tak 3-5 lat.

Gość SylKa85
BŁĄD! jeszcze raz piszę.. przepraszam! Sylwia Katarzyna 25,11,1985 Marcin 16,06,1982 Czy mamy byc razem? Czy to ten jedyny?

Gość sabina drobina
ania 30.07.87 jakie będą moje relacje z przyszłymi teściami?

z mega problemem: W przyszłym roku wyjdziecie na prostą, musicie myśleć racjonalnie, wszystko się ułozy, prosze nie panikować.

Jeszcze ra zpowtarzam, prosze nie zadawać wiecej pytań, zasmiecacie forum a ja i tak nie jestem w stanie odpowiedzieć. Musicie zrozumiec , ze robi to z dobrej woli , a Wy jak na zlośc....

eldoradofromeldorado: rozstaniecie się, jeszcze nie teraz. Dzieci nie bedzie z tego zwiazku. On Cię okłamie, Ty też będziesz miała coś na sumieniu, nie koniecznie zdradę.

magdayjh: naprawde nie moge wróżyć dzieciom, rozmawiałam dzisiaj o tym z babcią i mi zabroniła. Wiem, kilu nieletnim tu przełozyłam karty, ale nie powinnam tego robic. Pozdrawiam.

Gość chibiusa
Beata 13.07.1988 Czy donoszę teraz moją trzecią ciążę?

Gość gogusiaczek
Małgorzata 30.09.1991 Arkadiusz 30.06.1991

anettaaaa: tak to Twoj partner docelowy. Będzie powazny kryzys , ale przetrwacie to i miłość narodzi się na nowo, przezyjecie poraz drugi "zakochanie ".

Gość gogusiaczek
co będzie dalej?

Gość szyneczka zlota
Kasia, 23.03.76. Czy moj obecny zwiazek to moja przyszlosc?

Będę wieczorem , prosze się upomnieć , jesli komuś nie przełożyłam kart, a zadał je wczoraj przed 22 . Po 22 przełozyłam niektorym karty , przypadkowym osobom. Pytania zadawane dzisiaj nie będa brane pod uwagę.

Gość uha blurha lucha
nikoletta 19.12.1991 Kiedy zakocham sie do szalenstwa i jaki on bedzie? Czy i kiedy poprawia sie moje relacje z rodzicami?

Gość uha blurha lucha
ToTylkoJa prosze odpowiedz nam :)

Powtarzam jeszcze raz pytania z dzisiaj nie będa brane pod uwagę.Przepraszam, ale nie jestem w stanie tyle wrózyć. Jestem bardzo młoda i męczy mnie to, wysysa ze mnie energię.

Gość LubieSlowiki...
WROZKO - ROZUMIEM CIE - DUZO LUDZI CHCE WROZB - ja zadam pytanie dzisiaj a odpowiesz jak bedziesz miala na to sile i czas :) (niestety dopiero dzis natknelam sie na ten watek) Edyta 30.08.1987 1.czy znajde prace w kierunku wyszktalcenia ktory obralam? 2. kiedy zajde w ciaze i urodze dziecko i jakiej plci?/jesli pokaze ile dzieci bede mialam ogolnie 3. czy spelnie moje dlugoletnie marzenie? i czy widzisz polepszenie syt. materialnej? z gory dziekuje i pozdrawiam mam nadz. ze nie za duzo pyt. na raz !!! :)

Gość luki1234
Łukasz 08.04.1989 Co dalej bedzie ze mna w zwiazku z tymi moimi klopotami?

Gość mibawa
dziękuje, ale coś się nie zgadza, bo znajomość trwa już od trzech lat, wiec nie wiem jak to rozumieć

Gość anettaaaa
"ToTylkoJa_ anettaaaa: tak to Twoj partner docelowy. Będzie powazny kryzys , ale przetrwacie to i miłość narodzi się na nowo, przezyjecie poraz drugi "zakochanie "." Wlasnie mamy ten kryzys, czyba, ze masz na mysli, ze bedzie jeszcze gorzej... juz sama nie wiem co czuje... Kiedy ten cholerny kryzys sie wreszcie skonczy... Bardzo dziekuje za poswiecony czas, duzo sily zycze i powodzenia w zyciu 🌻

Gość paulina z R.
hej, a mnie czemu pominelas? :( innym co wpisywali sie po mnie odpowiedzialas choc to wpisy z dzisiaj... to troche niesprawiedliwe :(

Gość paulina z R.
jestem na 6 stronie..

Gość CiekawaJestem
zadalam pytanie w czoraj i nadal nie mam odpowiedzi na nie czy bede miala dzieci i kiedy??? prosze mnie nie pomijac czekam od wczoraj

mibawa:To ni wyklucza mojej wrózby, to nie potrwa długo. paulina z R.: jesteś na 6 stronie pytane zadałas dzisiaj , napisałam wczensiej , że odpowiedziałam niektórym z dzisiaj, przypadkowo, prosze nie mieć pretensji.

CiekawaJestem 24.01.1990 czy partner z ktorym jestem bedzie moim mezem? ToTylkoJa_ CiekawaJestem: będzie narzeczonym długi czas, ale mężem nie. Ciekawa jestem dostałaś odpowiedz.

Gość CiekawaJestem
zadalam takze pytanie czy bede z tym partnerem miec dzieci i kiedy bardzo prosze mi odpowiedziec bede czekac:((((

anettaaaa: być może zobaczyłam ten kryzys , który jest teraz, on troche jeszcze potrwa, bo widziałam go w niedalekiej przyszłości. Niestety karty nie mówią dokładnie. Jednak kryzys minie, milosc odrodzi się na nowo, jednak pamietaj nic samo się nie dzieje, musicie sie starać.

Gość paulina z R.
ok. rozumiem, szkoda...