Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domiiiiiiiiiiiiiiii

seks w 6 dzien cyklu

Polecane posty

Gość domiiiiiiiiiiiiiiii

mam pytanie. uprawialam seks z chlopakiem w ciagu 6 dnia cyklu a moj cykl trwa 26-27 dni. seks byl bez zabezpieczenia skonczyl we mnie. 6 dni po stosunku mam metaliczny posmak w ustach. czy to mozliwe ze zaszlam w ciaze:(?

Gość Lilou_28
Hmmm... czy zaszłaś? Mało prawdopodobne, bo 6 dzień to dosyć wcześnie. Ale organizm jest czasem nieprzewidywalny, zawsze owulacja może się przyspieszyć albo plemniki mogą żyć dłużej. Ale na pewno po 6 dniach nie miałabyś objawów ciąży. Dopiero gdzieś po tygodniu dochodzi do zagnieżdzenia. Zrób za tydzień test, teraz jest jeszcze za wcześnie. Ja stawiam, że nie jesteś w ciąży.

Gość a g... prawda...
A wiesz, ja z takiego stosunku, który tylko w teorii był niepłodnym dniem mam syna:-D przy takich cyklach jak twoje:p:p:p ja miałam dłuższą II fazę, a owulację grom wie kiedy, skoro bara bara było 6 dnia i jest chłopak, więc owulację musiałam mieć albo w tym czasie, albo dosłownie kilka godzin PO:) co ciekawe, córkę mam z 9 dnia cyklu;) A wiem, bo monitorowałam, ona pierwsza była, więc i lekarz usg codziennie robił i sprawdzał, czy tu wsio ok. A syn ... no ten miesiąc był jaki był, zaraz po okresie jazda z mężem, bo niby można , chociaż jakoś specjalnie nie uważaliśmy, chcieliśmy drugie, a kiedy ... no kiedy się trafi:) A potem się nie składało, mąż w delegację pojechał, potem jak wrócił, to ciągle coś, niby coś tam było w cyklu jeszcze, ale już PO owulacji (rzekomej, wyliczonej przeze mnie:p:p:p). Jak więc widać, może się trafić...

Gość bbbnhhh
u mnie tak samo, zaszłam w ciążę 6 dnia cyklu. I chłopak.

Gość need baby now
Teoretycznie są to jeszcze Twoje dni niepłodne...ale nikt nie powie Ci tego na 100% . Najlepiej jakbyś określała to sobie na bieżąco. Są takie testery na ślinę do tego. Nie jest to drogie.

Gość uiojuiojuoire
ja w 6 tez zaszłam i chłopak. A nibyzaraz po okrsie dziewczynkamiała byc.Takze jak widzisz mozliwa ciaza