Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropka nad niebem

Chemia

Polecane posty

Gość Kropka nad niebem

Jesli czujecie orgomna chemie do jakies osoby, bedac w jej towarzystkie, czy ta druga osoba tez czuje takie wielkie przyciaganie/chemie?

Gość Kropka nad niebem
Kurcze, nie wiem czy to dobrze wyjasnilam, ale mam nadzieje ze mniej wiecej wiecie o co mi chodzi:) czy jesli jest chemia, to czuja to dwie osoby

Gość panna nikt.......
niestety nie zawsze

Gość Kropka nad niebem
ok... a jak mam poznac ze da druga osoba cos czuje?

Gość 22 lata czuje koniec swiata
to się da wyczuć, czy czuje. :D ja czuję chemię TYLKO WTEDY gdy ta druga osoba wysyła jakieś sygnały, że coś jest na rzeczy. np. spojrzenia, uśmiechy, jakieś gesty, dotyk, tematy rozmów, częstotliwość inicjowanych rozmów/spotkań itd. :) widać, że facet ma ochotę na jakieś zbliżenie, nawet jak się wstydzi to wiadomo, że chciałby.. no widać takie rzeczy po prostu. :) jak jest odważny i pozuje na pewniaka to tym bardziej widać, bo lekko się popisuje.. :D

Gość biczessss
zawsze :D

Gość Kropka nad niebem
hmmm... jest taki jeden, ale mysle sobie ze moze poprostu jest mily? Ostatnio jak mnie widzi na korytarzu nigdy nie przepusci okazji i zawsze zagaduje? Ja glupio zrobilam bo sie wystraszylam, mialam taki maly powod, i nie podtrzymywalam rozmow, zachowywalam sie jakby mi nie zalezalo.... i teraz on jak mnie widzi jest bardzo zmieszany, nie wie co ma ze soba zrobic, jakby nerwowo sie zachowuje. pozatym po tym jak sie tak bez sensu zachowywalam jak go widzialam wydawal sie byc bardzo smutny...ale oczywiscie jest tysiace innych powodow, sama nie wiem co mam myslec. moze jakas doswiadczona osoba sie wypowie:)? bo ja jestem troche zielona

Gość biczessss
wyślij mu screena z kamerki z gołą dupą, tak na przełamanie lodów :D

Gość a ja Ci odpiszę...
bo miewam podobnie, a właściwie teraz mam. Poznałam go w jeden weekend, jeździmy na takie zawody mniej więcej co drugi weekend no i.. coś jakby iskrzyło, to ze mną rozmawiał więcej, a ja zobaczyłam to, czego szukam w facetach... tylko, że potem te 2 tygodnie, za dużo myśli, zero działania no i onieśmielenie przy kolejnym spotkaniu. Za rzadko, 2 tygodnie to dużo.. nie mówiłam do niego, byliśmy w grupie.. no i on jakby mnie zaczął unikać, poszedł z dobrą koleżanką... no i już myślałam, że na tym się skończy, ale wiedziałam, że jest jeden wspólny dla nas temat: dziwnym "zbiegiem okoliczności" jedziemy w to samo miejsce na wakacje. No i jednak zagadałam o tym, przełamałam się, wymieniliśmy parę wiadomości, mamy się tam spotkać parę razy (to nie są stacjonarne wakacje).. i to działa. Nie wiem, czy on też o mnie myśli w ten sposób, ale wakacje będą dobrą okazją, żeby się przekonać. Tobie radzę to samo: spróbuj, co Ci szkodzi. W najgorszym wypadku on się wycofa ze znajomości, ale może.. może jednak coś Wam się uda. Wierz mi, naprawdę myślałam, że się nie przełamię, żeby zagadać o te wakacje (wiedziałam z facebooka, że tam jedzie)... a warto było. Czy coś z tego będzie - nie dowiesz się, dopóki nie spróbujesz.

Gość Kropka nad niebem
dzieki! musze Wam szczerze powiedziec, ja go unikalam bo wiem ze on ma dziewczyne! spacjalnie z Nim dlatego nie rozmawialam, bo nie lubie takich sytuacji. ale to nie zmienia faktu ze szalenie mi sie podoba;(

Gość Kropka nad niebem
wszyscy o mnie zapomnieli!!