Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.nn.a

Projekt domu - prosze o opinie

Polecane posty

Gość a.nn.a

Mamy w planach i to zaawansowanych budowę swojego pierwszego wymarzonego domku. Po wielu mękach wybraliśmy projekt http://duomo.pl/projekt-domu-a-011.html Proszę o opinie, co o nim myślicie? Czy coś byście zmienili? jestem chłonna wszystkich opinii, z góry dziekuję :>

Gość ___ON___
Pomyślcie o garażu na 2 samochody... Nawet jak maci ejeden to zawsze bedzie więcej miejsca na rowery lub cos innego... Znam to z autopsji ;)

Gość CZY JESZCZE POCIĄGAM
CHYBA NIE WIESZ ILE TAKI DOM WAS WYNIESIE !!! JAKI METRAŻ!!DACH ŁAMANY, OKNA W DACHU - DODATKOWE WYDATKI! DUŻE OKNA ? ZOBACZYSZ ILE ZAPŁACISZ ZA JEDNO OKNO ! NAJLEPIEJ SPRAWDZCIE ILE WYNOSZĄ OKNA TAKIEGO ROZMIARU, ELEWACJA I DACH, POTEM ZACZNIJCIE BUDOWAĆ. NIE MA GARAŻU ANI PIWNICY - TO ŹLE ALE OGÓLNIE PIĘKNY DOM.

Gość ___ON___
dokładnie. Zbudować dom to jedno a utrzymać go to drugie... Najgorsze jest ogrzewanie... Pomyślcie o tym...

Gość ___ON___
Ja nie jestem zazdrosny bo od 3 lat mam swój nowy dom...

Domek super wszystko boskie okna,elewacja,ale ten dach jakis taki malo atrakcyjny nie powinien byc jakis taki jaskrawy ,ale dach mi tu nie pasi :)

Gość niektorzy potrzebuja wiecej cz
po waszych opisach spodziewalam sie mega udziwnionego dachu jak w jakims palacyku. Tymczasem w linku wcale nie ma cudow - ot, prosty domek. Moje uwagi: 1. bardzo cenna i wazna rzecz - spizarka przy kuchni. Dobrze, że jest. 2. do garazu nie ma przejscia bez wychodzenia z domu - to źle. No i na jeden samochod - to malo, zwlaszcza ze dom jest na lata. 3. brak piwnicy - kiepsko 4. kotlownia otwierana t6ylko z zewnatrz - wez w zimie wychodz co kilka godzin podlozyc :/ 5. bez sensu ten komin na srodku pokoju na gorze - projektowac powinno sie tak, ze kominy sa w scianach. Chyba, ze ci sie to podoba. 6. rozumiem, ze sypialnia bedzie na dole - graniczy z innymi pokojami. Pokoj rodzicow nie powinien byc przez sciane z pokojem dziecka/dzieci...