Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie strasznie...

Chyba jestem w ciazy, ratunku!

Polecane posty

Kochalam sie z moim chlopakiem miesiac temu, nie uzylismy zabezpieczenia i on spuscil sie na moj brzuch. sama nie wiem,boje sie ze moge byc w ciazy. mam 15 lat :o

Dobra, to nie jest pora na ocenianie czy jestem dojrzala na seks czy nie, zostaw to moim rodzicom ok? ja tylko potrzebuje porady moze ktos byl w takiej sytuacji?

To ja, cOOle;):D🖐️

pomoze ktos czy dalej bedziecie sie podszywac? :o

Ale w jaki sposob ma ktos tu Tobie pomoc zrob test i bedziesz wiedziala czego oczekujesz ,ze powiem,ze nie jestes przeciez nie bylam materacem nie wiem czy mialas dni plodne czy facet wyja na czas nic czy okres ci sie spoznia no nic zrob test

Gość jakiej rady chcesz?
staraj sie zdrowo odżywiać i bierz kwas foliowy, pasi taka rada?:D no możesz być w ciąży i co? miliony kobiet na świecie są

bardzo sie obawiam testu, wiem ze musze zrobic. tak okres mi sie spoznia :( mam dopiero 15 lat,jak bede w ciazy to nie wiem chyba sie zabije, rodzicom na pewno nie powiem,beda zalamani.

najgorsze jest to, ze rodzice mojego chlopaka jeszcze nie widzieli. On pochodzi z Nigerii i jest z tym maly problem. Nie wiem co na to powie ojciec.

01:47 podszyw! moj chlopak jest Polakiem idioto!

Gość Padłam!!
Co się dzisiaj dzieje na tej kafe! Same zaciążone małolatki. O! Aha! Koniec wakacji...... Dobrze, że wracacie do szkoły to się w końcu może nauką zajmiecie.

dlaczego nazywasz mnie idiotka? znasz mnie osobiscie zeby mnie tak nazywac?

Gość jakiej rady chcesz?
uprawiasz seks bez zabezpieczenia i jesteś przerażona wizją ciąży, idiotka to łagodne określenie. Ale sory, Ty pewnie jesteś wielce dojrzała jak na swój wiek i nie mam prawa ocenić smarkuli która jak będzie w ciąży to" chyba sie zabije, rodzicom na pewno nie powie,beda zalamani." a widzisz, mi tam Twoja ciąża lata, jednak całkiem sporo osób powie, że jesteś puszczalską szmatą. Przygotuj się na to jak z brzuszkiem będziesz paradować w gimnazjum

Gość Muffina21
Trzeba bylo jednak sie zabezpieczac a nie teraz plakac. Jak jestes w ciazy to gratuluje i witam w gronie ciezarnych ;-) ;D chociaz on spuscil Ci sie na brzuch to nie wiem czy byla by taka mozliwosc ze zaszlas . Tez kiedys w wieku 15 lat sie o to balam tez pod koniec wakacji tez okres sie spoznial ale w ciazy nie bylam , za to sporo imprezowalam , malo jadlam i malo spalam pilam duzo alkoholu i u mnie to bylo przemeczenie.

skoro moja ciaza ci lata to po co sie tu wypowiadasz? nie masz nic ciekawego do powiedzenia to spadaj. na razie

Gość jakiej rady chcesz?
To wolne forum i pozornie wolny kraj, dziewczynko, jakbyś nie wiedziała i będę robić co mi się żywnie podoba. Twoja ciąża mi lata w sensie, że na mieście Cię palcem nie wytknę, a wielu innych już tak i czego się spodziewałaś? pogłaskania po główce czy magicznej rady jak cofnąć się w czasie?:D ryzyko ciąży jest, różnie się zdarza, bo zdradzę pewien sekret, z seksu biorą się dzieci...wow, wiem, niezwykłe:classic_cool:

Gość jakiej rady chcesz?
* a wielu innych już wytknie

Gość Padłam!!
jakiej rady chcesz - wiesz co, takim to nie ma co odpisywac, bo czlowiek niby sie posmieje niby sprobuje cos poradzic ale to i tak glupie pozostanie i nei ma co, mowie ci. szkoda palców. Autorko - http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5338747&start=0 masz tu kolezanke, razem sie powspierajcie.

Nazywasz mnie dziewczynka, a laskawa jasnie pani ile ma lat? no bo dojrzaloscia sie nie popisalas za bardzo. zwlaszcza wspominajac o wytykaniu palcem. zyjemy w Polsce, to nie jakas Afryka czy Afganistan.

Gość Padłam!!
haha no nie Afryka i nie Afganistan a patrz - tam piętnastolatki uprawiające seks są na porządku dziennym, ale są do tego zmuszane. A tu, same dupy dają.

Gość Muffina21
Tamta druga wygrywa haha:D

Gość jakiej rady chcesz?
Afganistan mówisz...a w takiej Jordanii to by nawet Cię zabić próbowali za taki seks przed ślubem, więc o tyle masz szczeście, ale jeśli myślisz, że 15latki z brzuchem są normalnie traktowane to się mylisz. nawet kobiety starsze a młodo wyglądające nieraz przykrości się nasłuchają, po prostu przygotuj się na to, polska to nie anglia, że Cię na aborcje poślą i potraktują to jako zabieg kosmetyczny nie jestem dojrzała wg Ciebie? i spoko, tyle, że to nie ja boję się przyznać rodzicom o mozliwej ciąży:D Padłam!!, jak nie ma co robić to i powygłupiać się można:D

Ok, fajnie bylo obie porobic z was jaja, o naiwnosci wy moje. :) Nie ma to jak "dojrzale" albo udajace dojrzalych panienki, 🖐️

W ciążę przez pępek...? Ciekawa teoria. Tyle że niepokalanego poczęcia z tego już nie będzie. A pewnie że jesteś w ciąży. Mnogiej. Tyle że niestety gdy do zapłodnienia dochodzi przez pępek, rodzi się plecami więc będzie bolało. A widzisz. Jakbyś zamiast iść w pościel, poszła do szkoły w ten dzień, to może nie ominęła by Cię lekcja o rozmnażaniu ssaków. Ciekawe czy te wszystkie idiotyczne tematy zakłada ten sam troll?

W ciążę przez pępek...? Ciekawa teoria. Tyle że niepokalanego poczęcia z tego już nie będzie. A pewnie że jesteś w ciąży. Mnogiej. Tyle że niestety gdy do zapłodnienia dochodzi przez pępek, rodzi się plecami więc będzie bolało. A widzisz. Jakbyś zamiast iść w pościel, poszła do szkoły w ten dzień, to może nie ominęła by Cię lekcja o rozmnażaniu ssaków. Ciekawe czy te wszystkie idiotyczne tematy zakłada ten sam troll?