Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona28Wroclaw

zdradziłam

Polecane posty

Gość Ona28Wroclaw

Ja- odwieczna przeciwniczka zdrady, w związku od 6 lat, z ułożonym, spokojnym facetem- wiodę od prawie 2 miesięcy podwójne życie. Mam kochanka, poznanego przez internet, nie Polaka. Nigdy, nawet w snach, nie dopuszczałam do siebie takiej możliwości a teraz... jest mi dobrze. Nie mam wyrzutów sumienia, mój facet jest zadowolony bo mam niepohamowany apetyt na seks, więcej optymizmu i energii. A to wszystko dzięki mojemu kochankowi. więc może monogamia to błąd. Po co upierać się przy tej wierności? jak dopiero teraz czuję że żyję pełną parą.

Gość ninaa291
to moze odejdz do tego drugiego...

Gość Ona28Wroclaw
Odejście do kochanka odpada, bo to nie o to chodzi. Każdy z nich pełni swoje funkcje i nie mam zamiaru tego zmieniać. Kocham swojego faceta, dbam o niego, troszczę się żeby mu było dobrze, a kochanek jest tylko od łóżka, oderwania się od codzienności. Z żadnego na chwilę obecną nie zrezygnuje go mi za dobrze:-))

Gość Ona28Wroclaw
Nie. Po prostu "make life easier":-)) mi jest dobrze, mój facet też zadowolony, dlaczego mialabym mieć się z tym źle. Wierność jest przereklamowana.

Gość lidka$
Skoro twierdzisz że tak jest dobrze i że wierność jest przereklamowana to twój facet niech też cie zdradza skoro ty jego też a co tam niech też chłop poużywa bo przecież to takie fajne

Gość Ona28Wroclaw
też tak uważam. nie wiem co w tym oburzającego.

Gość lidka$
Więc może mu to powiedz że go zdradzasz i on jeśli chce to niech też cię zdradza ciekawe czy w tym przypadku będziesz taka odważna. W związku trzeba być przede wszystkim uczciwym a ty nie jesteś i dlatego jesteś zerem

Gość dabtta
Każdy z nich pełni swoje funkcje i nie mam zamiaru tego zmieniać. To tak jak życie z podwładnymi.