Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zamyślona niunia

Widzieliśmy się raz, a on chce wbić do mnie do domu.

Polecane posty

Bardzo dobrze, że milczy! Wiesz czemu? Bo liczył na seks, a jakbyś mu nie pozwoliła, to by cię jeszcze zgwałcił :O Nie kontaktu się z takimi facetami, nic dobrego z tego nie wyniknie. Udawać, że jest się kulturalnym na jednym spotkaniu to każdy potrafi.

Gość sassssssssssssssssssss
pewnie, ze go nie zapraszaj! to bezczelność sie wpraszać! inaczej jakbyście byli już długo albo twoja przyjaciółka zadzwoniła i powiedziala "słuchaj, jutro wpadam na obiad", to co innego. ale facet, ktorego raz widziałaś ;/ może chce sexu? nie zapraszaj ani nie idz do niego jeszcze przez b.długi czas!!!

Gość sami sami rym tym tym
zygac mi sie chce jak czytam ze z takim starym prykiem sie zadajesz.

Gość kjumkjum1
A chcesz z nim uprawiac seks w swoim lozku juz teraz? Przeciez tylko o to mu chodzi. Boze, jestes mloda i durna. Wybaczam.

Gość fererooo
ja pierdole dziewczyno ales ty pusta. Jestes naprawdę az tak brzydka/zdesperowana/głupia ze czekasz z utesknieniem na sms od jakiegos prostaka? Normalna kobieta po takim tekscie od obcego gosca parskneła by smiechem i skasowała numer Gosc nawet nie krył sie ze liczy na niezobowiazujacy seks, zupełnie obcy facet potraktowal cie jak szmate a ty masz dylematy czy on napisze bo przeciez raz sie widzielismy przez godzine i był miły i kulturalny i pare miłych smskow mi napisał. W domu cie nie kochali czy co? :(

Gość kjumkjum1
to widac. jestes DDA? To typowe zachowanie.

Gość Szuka lokum ;)
Frajer.

Gość kjumkjum1
on cie bedzie "kochal" w pochwe i moze w odbyt i usta. chcesz takiej milosci?

Gość Szuka lokum ;)
Hm.... Sa tacy co lubia siedziec w domu z laska, taki typ bez pieniedzy, ale zapraszaja do swojego.

Gość fererooo
to prawda, od razu widac ze panienka wychowana w patologii. Brak jakichkolwiek wzorców postepowania i zachowania, zamiłowanie do podstarzałych panów. Niestety w 90% przypadków takie konczą jako popychadla i ruchadła bo nie mają pojęcia jak wyglada zdrowy związek oparty na szacunku i miłosci.

faceci to dranie i do tego trzeba juz niestety przywyknac... przez jakis czas powinniscie sie spotykac na neutralnym gruncie, kino, kawiarnia,itp, a moze on ma w domu zone i gromadke dzieci, dlatego nie zaprasza Cie do siebe ;)

Gość kuternoga alfonsa
powiedz mu ze to fajnie że chce poznać u Ciebie Twoich rodzicow i zadzwonisz by spytać kiedy będą mieli czas na spotkanie.

Odezwał się wczoraj ok. 22. Napisał, że musiał przemyśleć to , co mu napisłam dzień wcześniej. Zaprosił mnie rownież do swojego domu. Zbliżała sie wtedy 23, wiec nie pojechalam, bo uznałam, że to bez sensu i dziwne troche.

Dobrze zrobiłaś. Widać nie taki cudowny skoro przyjmuje wobec Ciebie tak roszczeniową postawę. Lepiej żeby się obraził niż żebyś potem ty sobie wyrzucała że uległaś żeby "dama z wąsami" się nie fochała.

Gość dck
jesteś głupsza niż ustawa przewiduje :D

Gość motyllllllek
niunia - nie warto. Nie poniżaj się, nie daj się wpuścić w poczucie winy. Wiesz co ja napisałam w swoim pamiętniku w dniu swoich 21 urodzin? Że jestem stara d*pa i na pewno już do końca życia będę sama, bo nikt mnie nie zechce, nikt mnie nie pokocha. Dzisiaj mam męża, dziecko, własny dom. Gdybym pojechała kiedyś na te pseudowakacje, których tak domagała się kiedyś moja internetowa "miłość" - nie wiadomo jak potoczyłyby się moje dalsze losy.

Gość jeśli masz cień wątpliwości
to się źle skonczy - zostaniesz zgwałcona lub wykorzystana - zostaniesz upokorzona - w najleprzym razie zostaniesz pogoniona. Facet jest starszy od ciebie więc tańcuje z toba jak chce. Ostrzegam- daj sobie spokój.