Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaatika93

Facet wiecznie zmęczony

Polecane posty

Gość smiac mi sie chce :-)))))
a jajaj ty sie do lekarza przejdz

Gość Z DUPY
Napisałbym coś mądrego i ważnego, ale niestety jestem zbyt zmęczony.

Gość Kaatika93
aj ja jaj, w kolejny wolny dzień też jest zmęczony i to mnie bardzo martwi. Ostatnio ciągle boli go głowa... Może rzeczywiście coś mu dolega. Tylko tutaj pojawia się kolejny problem - nie znosi lekarzy. Chodzi tylko do dentysty JAK MUSI. Nie uda mi się go przekonać, żeby poszedł... Błędne koło.

Sprobuj go namowi Katinka, w sumie nic innego nie moge doradzic. Owszem to moze byc po prostu przemeczenie po pracy, ale przeciez to mlody czlowiek, sily powinny sie szybko regenerowac, i ten drugi dzien wolny powinien byc dobry. Czesto jest tak, ze ludzie tlumacza sobie wszystkie objawy tym, ze przeciez pracuja ciezko wiec nic dziwnego, ze tak zle sie czuja, a tak naprawde to objaw choroby. Wizyta u lekarza nic nie zaszkodzi, a przynajmniej bedziecie mieli swiadomosc skad te zmeczenie.

Gość Kaatika93
No właśnie... Może dodam mu trochę odwagi, jak z nim pójdę. Nie wiem, czy on po prostu nie lubi lekarzy, czy się ich boi... Podobno jest taka fobia.

Idz z nim, powiedz, ze sie o niego martwisz, ze widzisz ze ciagle zle sie czuje i takie tam. Tylko niech to wyjdzie z troski o niego, a nie o to, ze wkrotce dziecko i on ma Ci pomagac. Wiekszosc ludzi nie lubi chodzic do lekarzy. Katinka, a Twoj chlopak mial kiedys kleszcza?

Gość Kaatika93
Nie miał nigdy kleszcza, a przynajmniej tego nie pamięta. Nawet o tym ostatnio rozmawialiśmy, bo spacerowaliśmy po lesie. A o tym dziecku tak napisałam, bo byłam wkurzona i nie zdawałam sobie sprawy, że może być coś nie tak...

Tak tylko zapytalam, bo w sumie to co piszesz to objawy boleriozy. To wcale nie musi byc tak, ze on jest chory, ale wychodze z zalozenia ze lepiej sprawdzic niz sie wkurzac na bogu ducha winnego czlowieka. Bo na dobra sprawe to z Twojego opisu wychodzi jakby to byl starszy spracowany czlowiek a nie mlody chlopak. Ja wiem , ze praca na nocki i zmiany meczy bardzo, ale nie az tak jak Ty to opisujesz.

Gość Kaatika93
Nawet ostatnio jak się kłóciliśmy, to mu wygarnęłam, że zachowuje się jak stary, 70 letni zrzęda... ;/ Głupio mi teraz.

Dobra ale znasz go juz chwile to sie zastanow, czy zawsze taki byl, kiedy sie zmienil, czy ma to cos wspolnego z jakims wydarzeniem w jego zyciu, I nie ma co CI byc glupio, tylko pogadajcie razem co z tym jego samopoczuciem zrobic. Ja zaczela bym od wykluczenia ewentualnej choroby.

Gość Kaatika93
Może ta ciąża tak na niego działa... Cały czas się martwi pewnie, czy damy sobie radę, czy wystarczy pieniędzy... Goście tak chyba mają.

Nie wszyscy, ale niektorzy tak. To moze byc wytlumaczenie, choc tez nie musi. Mezzyzna to bardzo delikatne urzadzenie