Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irminka inka

Masakra! Wczoraj mój chirurg zaproponował mi...

Polecane posty

Gość irminka inka

wspólne wyjście na kawę po jego pracy, już wczesniej mi mówił że jestem szczupła i ładna ale myślałam ze z grzeczności...kuźwa już chyba do niego nie wrócę :/

A przystojny chociaż? Kiedys tez miałam propozycję odmówiłam i zmieniłam lekarza,to naprawdę żenująca sytuacja współczuję:-)

Gość irminka inka
Ja mam faceta i on mi się podoba, inni mnie nie interesują. Kurcze nie wiem jak z tego wybrnąć bo jest bardzo dobrym lekarzem...

Gość irminka inka
No jest przystojny, wysoki, dobrze zbudowany ale dla każdego przystojny będzie oznaczać co innego. Najważniejsze było to że poprawnie mnie zdiagnozował i przygotowywał do operacji, ufam mu, zawsze pomocny i uśmeichnięty i teraz się zastanawiam czy to nie z tego powodu że wpadłam mu w oko...

Gość ku ku ru ku palooomaaaaaa
A języka w gębie zapomniałaś? Trzeba było grzecznie i z uśmiechem powiedzieć, że bardzo dziękujesz za zaproszenie, to miłe, ale twój chłopak jest straszliwie zazdrosny i nie odstępuje cię na krok.

możę chciał przegadać z tobą więcej szczegółów medyczenych na luźniejszym gruncie.... kto wie.... może to podejście do pacjenta... a możę poprostu spodobałaś mu się

Gość irminka inka
Zignorowałam to i wróciłam do tematu leczenia, mam nadzieję że zrozumiał chociaż boję się do neigo wrócić i mam nadzieję, że nie zmieni podejścia do mojej osoby w sensie leczenia.

Gość ku ku ru ku palooomaaaaaa
Ewentualnie powiedz, że zapytasz chłopaka, czy nie ma nic przeciwko, bo wolałabyś być wobec niego lojalna i uprzedzić go, że dostałaś przemiłe zaproszenie do kawiarni:) Może lekarz zrozumie, że poza kawą, nie ma szans na nic:)

Gość irminka inka
Wyskakiwanie tak bezpośrednio z facetem wydaje mi się troche szczeniackie :) Wolałabym po prostu nie wracać do tematu, może jest na tyle inteligentny że już wczoraj zrozumiał. Chociaż jak wychodziłam prosił żebym jeszcze do niego wróciła z wynikami badań i że zawsze z przyjemnością mi pomoże i mnie zobaczy...

Czemu szczeniacke. Masz chlopaka wiec dziekujesz za propozycje spotkania. Co w tym szczeniackiego, lepiej tak niz krecic i wymyslac 1000 powodow.

Gość Ave Cesar
aj jaj jaj ma rację. Co te kobiety mają z tym domyślaniem się. Przecież lekarz nie jasnowidz. No chyba że ginekolog. Ten by pewnie wiedział że masz chłopaka :)

Niech te wakacje się skończą i gównażeria idzie do szkoły, bo tych prowokacyjnych tematów już sie czytać nie da!

Gość irminka inka
Szkoda pisać tu w ogóle, bo gówniarą dawno nie jestem a piszę z pracy...