Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rwqwrrwrwq

Kto z was ma idealnie białe i równe zęby?

Polecane posty

Gość OnaSzalonaa
zawsze z bratem jedliśmy to samo więc wpływów jedzenie mieć nie mogło.. bylismy niejadkami do 9 roku życia gdzieś zawsze na śniadanie jedliśmy płatki z mlekiem dość dużo słodyczy jedliśmy nawet w ukryciu przed rodzicami , a na obiady normalne dania : zupy , kotlety , pierogi itp po prostu zwykłe obiady :) latem wiadomo masę owoców ale jak mówie zawsze byliśmy niejadkami i posiłki były malutkie :) o zęby zawsze dbaliśmy bo mama tego pilnowała

Gość prostebialezeby
ja, równe miałam z natury, natomiast biel musiałam sobie ,,wypracować'' :)

Gość OnaSzalonaa
oo tak kolorowe napoko :/ jak byłam dzieckiem to tylko to gówno się u nas piło oprócz herbaty :o

Gość asusennna
herbarty oowcowe , soki owocowe i kwasy owocowe rujnuja szkiwo -zebow- ja niestety zeby ze przez to z jechalam -a durni rodzice i dizadkowie poili mnie kolrowymi napojami i sokami z kartonow i butelek -sam cukier i chemia

Gość OnaSzalonaa
znam to doskonale :) ale rodzice wtedy czy dziadkowie nie byli tak uświadomieni jak teraz :) ja teraz zawsze pije wode kiedyś babcia zaproponowała mi napój a ja ze nie ze mam wode :D a babcia do mnie "nie pij surowej wody to niezdrowe" :D

Gość asusennna
na czas mej szkolnej mlodosci durne pismidla dla bab i nastolatek oraz poradniki o pielegnacji urody -zalecaly mycie zebow sola sodą , proszkiem do pieczenia, sokiem z cytryny , i tabletkami wegla-dentysci twierdza ze to rujnuje zeby i ja durna kretynka to robilam -zjechalam se zeby na maksa -bardziej niz przez zarcie - obdarłabym te dizennikarki ze skoryz episaly takie bzdury

ja mam idealnie białe ale nieco krzywe ale mam to w doopie, nie będę męczyć się i nosić aparat kosztujący fortunę, żeby mieć hollywodzki uśmiech ważne, że sa zdrowe i bielutkie

Gość asusennna
mam ksiazke o zebach i tam pisze ze szczegolnie skzodliwe -sa dla dzieci produkty co dluga stykaja sie z powierchnia zeba -lizaki, landrynki, batony, czekolada- a zwlaszcza krowki toffi-a le coz rodzice i dizadkowie kretyni zawsze mieli to w zapasie i niemal wpychali do ust

Gość asusennna
u dzeci ze zdrowymi zebami prichnica rozwija sie po 6 tyg spozywania 2 cukierka dizennie-a jak s emysle ile w domu tych cukierkow bylo-jak dziadkowie i rodzice kretyni -mnie truli słodyczami ,oronazadami , sokami -to mnie krew zalewa- -ilez aj cukierkow zarlam -wiecej duzo wiecej niz 1 dizennie

Gość asusennna
po 6 tygodnaich spozywania 1 cukierka dziennie-a rodzice i dziadkowie kretyni truja dzieci cukrem -jak kretynki robia kompot z i tak slodkich owoców-to czesto łąduja mnostwo cukru- i mowia wnusiu, dziecko-masz domowy kompocik -tfu

Gość asusennna
tyle tych cukierków zeżarłam ze -hohho- no krew mnie zalewa na glupote rodzicow i dizadkow-a jak mlecaki s anieleczon eto stale wyrastaja z prochnicą- dlatego ja nie szanuje mych dziadkow i babc-

Gość asusennna
tak to durni rodzic ei dziadkowie funduja dzieciom stale zeby z prochnica- debile powinno sie ich wychłostac

Gość asusennna
jak rodzice i dziadkowie spierdola dzieciom i mlodziezy zeby -to potem dupa blada chyba z e ktos jest kasiasty

Gość asusennna
naj zdrowsze napoje dla dzieci to przegotowana woda i rozcienczona herbata- -ale niemal kazdy byl pojony przez rodzicow -kupnymu -sokami sam cukier i chemia tfu--choc jest prochnica butelkowa -tego syfu dzieciomnie powinno sie podawac- a soki tylko w domu wyciskane ,bbez zadnego dodawania cukru a zdrowe -kupne to gowno

Gość bgfgfd
ja mam białe z natury taki kościec ale sie bardziej psuja..kazdy mi sie pyta czy wybielam no ale nie musze , tylko mam troche krzywe dlatego teraz mam aparat .. chciałabym miec taki usmiech jak mój chłopak, równiutkie zeby duze usta ..no zniewalajacy ma ten usmiech .. jeedyny plus moich to własnie to ze sa białe ale za to małe i troche krzywe ;/

Gość asusennna
no trza byc szczesciarzem by miec bialy kosciec- zwykle szkiwo jest szkliwo jest szare zolte kemowe niebieskawe

Gość asusennna
ma kolezanka w Lo miala super biale zeby- raz usluszalam jak jaks inna rzekla o niej z ironia-Się smieje tymi wybielonymi zebami-ona miala rodzine wniemcach -na wakacjach cos tam pracowala -i chyba z tego mogla miec kase -bo zeby biale ze hohho

Gość asusennna
czyalam z emiód i dzemy sa zbyt mocna dla wrazliwego szkliwa zeboe dziecka i moga je uszkosdzic -ale coz wiekszosc rodzicow pakuje tepaskudztwa na chleb-cujryu tamz e hhoho

Gość asusennna
cholernie duzo cukru maj a-jak durne matki i bacie robia domow e przetwory- potwornie duzo cukru sypia do i tak juz slodkich owoców-ja jem chleb tylko z maslem -ale w dzieicnstwie to kremy czkoladowy, dzem miod, -fuj