Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaMania

kiedy przestałyście podawać mleko w butli na noc?

Polecane posty

Gość LaMania

pytanie do mam butelkujących: kiedy dzieci przestały pić mleko lub kaszę z butli przed snem?

Gość Panna Marcepanowa ___
Moje ma 3 latka i jeszcze je...pomału staram się odzwyczajać.Ile lat ma twoja pociecha?

Gość LaMania
wczoraj skończył 2 latka. i jeszcze mimo podania kolacji lub sytego podwieczorku zjada kaszę na noc.

Gość Panna Marcepanowa ___
To dokładnie tak jak u mnie... Na noc kaszkę ale tylko z butelki z miseczki nie chce

Gość LaMania
no mamy to samo :) kaszka z butli jest ok z miseczki bleee :D

Gość LaMania
a jak odstawię tą akszkę to będzie mało wapnia i wit. D.... i to mnie martwi też, bo w czym nadrobi? je tylko jeden jogurt dziennie, czasem jakieś mleko smakowe

Kurcze moja juz od 8 m-ca nie chce mleka z butli. W dzień ladnie je kasze manną na prawdziwym mleku krowim a w nocy strasznie dużo pije wody;/

mój tez podziękował za mleko z butli w 8-mym miesiącu, od tego czasu je kaszkę na I śniadanie i na kolację, tak na 180-210ml mleka mod., ale tylko łyżeczką

Gość gryczka
Mój syn ma ponad półtora roku i od jakiegoś czasu najczęściej je na kolację kanapkę i... oliwki (uwielbia:-)) Czasem kaszkę, ale z miseczki. Wcześniej (parę miesięcy temu) jadał tylko kaszki wieczorem, też z miseczki, z butli nigdy. Od "cycusia na dobranoc" odstawiłam go gdy miał ok.9 miesięcy, od tej pory zjada po prostu kolację (wcześniej te kaszki, teraz zwykle kanapkę), a "na noc" już nic nie dostaje. Po kolacji jest bajka, kąpiel, mycie zębów i jedyne co może dostać do woda :-)

Gość gryczka
Teraz doczytałam, ze pytanie do mam butelkujących. Bardzo przepraszam, nie powinnam się wtrącać :-)

Gość LaMania
gryczka ok :) nie ma sprawy. my od początku butelkujący