Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łocholercia

Pytania na temat minetki

Polecane posty

Gość Łocholercia

Czy powinnam ogolić miejsca intymne? Czy może być delikatne owłosienie w tych trudnych już niżej do zgolenia miejscach a wyżej już ładnie wygolone? Jak to jest? Jak faceci wolą?

Śmieszą mnie kobiety, które wszystko robią dla facetów. Niektórym na szczęście to przechodzi z wiekiem. :) 🖐️

Gość mixxx
to zalezy czy masz faceta i czy to lubi

Gość Łocholercia
mam faceta ale niech mi ktoś doradzi jak się za to zabrać, znaczy za siebie ;)

Gość Łocholercia
vera, wszystko dla facetów? Minetka to raczej wszystko przyjemne dla kobiety ;) nie chcę żeby np. brzydził go włosy czy coś, jasne, że mogę się zapytać, ale wolałabym być już mniej więcej przygotowana na tę okoliczność

Gość D(r)eszczyk
Niech cię facet wygoli ;)

Gość mixxx
lepsza wygolona cipka bo taka delikatna w tedy

Gość Łocholercia
hehe, dobreee, jak nie będę umiała, to zaproponuję, hehe ;)

Vera musi przestać wypowiadać się w tematach, do których nic nie wnosi... te przemyślenia zachowaj dla siebie:(

Gość Łocholercia
a faceci też mają włosy na penisie? bardzo taki penis jest owłosiony? (jak otrzymam odpowiedz to wyjasnie moje pytanie ;) )

Gość 99un9nn9
przedewszystkim dobrze umyj cipe to bedzie si

Gość Łocholercia
młody, nawet nie zrozumiałam o co jej chodziło z tym komentarzem ;) jeśli facet kocha kobietę i chce wszystko dla niej to i kobieta chce wszystko dla niego. logiczne :)

wygolona pipa to wieki + dla kobiety. nikt nie lubi lizać łoniaków... No chyba, że ma taki fetysz

Gość Łocholercia
a faceci też mają włosy na penisie? bardzo taki penis jest owłosiony? (jak otrzymam odpowiedz to wyjasnie moje pytanie )

Gość Łocholercia
młody, kurczę to będę musiała się namęczyć z tym goleniem ;) tym bardziej, że zapytał czy tak nie zrobię ;>

Gość Łocholercia
hm?

Gość D(r)eszczyk
Włosy na penisie? :O dziewczyno, nawet jeżeli chooja jeszcze na oczy nie Widziałas to w necie jest dostatecznie dużo zdjęc żeby można zauważyć, ze na penisie włosy nie rosną :P.

Gość Marta858585
Lepiej wszystko zgolić. Na inne eksperymenty przyjdzie pora jak się lepiej poznacie.

Gość mixxx
mogę ci pomóc wygolić

Gość Łocholercia
pytam, bo byłam ciekawa czy golił :D a skoro nie rosną na penisie, więc się tam nie goli, więc czemu do jasnej ciasnej ja mam sie golić jak on się nie goli :classic_cool:

Gość Łocholercia
mix, help me. To straszne że włosy tam tak szybko odrastają, źle zgolisz to te miejsca czerwone, no do cholery, a jak bym tylko tak trochę na razie goliła, a nie całkowicie (bo trza sie dopiero uczyc) to tez bedzie taki narząd podniecający?

Gość Marta858585
Ile Ty masz lat? :| Pytanie o włosy na penisie i to postawione w temacie... Sama się nie golisz? Tylko na okoliczność minetki?

Gość pytajnik----
A dużo masz tych włosów tam?

Gość Łocholercia
hehe, prawie 19 ;> golę się owszem, ale nie całkowicie, on wie, że nie całowicie i sie spytal czy sie zgole całkowicie, troche mnie to oburza bo ole sie niecalkowicie, ale sie gole, a on przeciez nie, wiec czemu wymaga :classic_cool:

Gość Łocholercia
pytajnik nieee, ale cos tam zostawiam zawsze, na tj koncówce na dole bo tam najwrazliwiej jest i tam gorzej mi zgolic a przeciez to blisko punktu G zresztą co ja tam wiem ;DDDDDDDD nie mam na te tematy pojecia wgl, chłopak mnie bardzo kocha i uczy mnie tych rzeczy no ale nie chce jak głąb o wszystko go pytac ;)

Gość Łocholercia
córka wlasnie zle mówisz. Wszyscy mówią ze dzieci mają tego nei robic. no oki. ale i tak czy siak dzieci to zrobią wiec lepiej jest wytlumaczyc a nie - zostawic dzieci w nieswiadomosci mowiac nie zabierajcie sie za to uwazam ze mam zdecydowaną racje, bo gdyby w szkole mi ktos wytłumaczył to, jakis seksuolog to nie byłabym teraz taka tępa na temat tych spraw. nic dziwnego ze laski zachodzą w ciążę jak nic na ten temat nie wiemy tylko nam mówią nie róbcie tego jak i tak do cholery zrobimy.

Gość mixxx
fotke mogłaś wstawić jak wyglada teraz

Gość D(r)eszczyk
Hahahaahah! Umarlam! Mam nadzieje, ze to tylko prowo :D " tam gorzej mi zgolic a przeciez to blisko punktu G" Gdzie ty masz dziecko punkt G, ze ty się obawiasz o niego podczas golenia?