Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqndklqwdwqd

Dlaczego Polska to taki beznadzieny kraj do zycia?

Polecane posty

Gość wqndklqwdwqd

Z uczciwej prostej pracy ,a nawet pracy intelektualnej czesto nie można godnie zyc..

Gość xxxxxxxxxxxxa
Więc wyjedź za granice... 🖐️ dopóki rząd się nie zmieni, nic w tym kraju nie będzie normalnego : O

Gość Dzinolong
No, a jak PIS rządził to było bosko :D Śmiać mi się chce jak czytam tych zainteresowanych polityką :)

Gość ghfhfh
a czy ktos tu mowil o pisie imbecylu? naucz sie czytac ze zrozumieniem

Gość vjnbujmu
kolejny idiota ktory w mozgu ma papke TVNu i dla niego jest tylko PiS i PO :O

Gość wqndklqwdwqd
Dzinolong - było lepiej ,ale to akurat nie zasługa PiS-u tylko czasy były inne... A PO owszem beznadziejnie rzadzi ,ale oprocz tego mamy kryzys...Akurat na mój start w zyciu czyli szukanie pracy musiały sie zaczać takie czasy :(((

Gość wqndklqwdwqd
A jeszcze nie wiadomo co bedzie potem :( można sie załamać... Ucze sie jezyka bo jakby co moze trzeba bedzie opuscic ten piekny kraj..

@Dzinolong ile masz latek? Pewnie do gimnazjum chodzisz, więc nie masz pojęcia, co to praca. Za Kaczyńskiego trwał exodus polskich pracowników za granicę. To pracownicy, którzy tu pozostali, dyktowali warunki na rynku pracy. Nie pamiętasz, jak w wiadomościach pracodawcy płakali przed kamerami, że nie mogą znaleźć pracowników i będą musieli zamykać swoje firmy? Pewnie w tym czasie się masturbowałeś z kolegami w piwnicy :)

Gość Ostrzeżcie innych...
i te czasy niedługo wróca bo coraz więcej ludzie emigruje i to bez deklaracjo powrotu Niech się politycy z kapitalistami sami potem utrzymują z pracy :P

Gość wqndklqwdwqd
ja nie wiem nawet czy jestem lewicowa czy prawicowa... Idealnie by było jakby kązdy miał na godne warunki do zycia ,a ci na wyzszych stanowiskach , co pracuja umysłowo żeby mieli dobry standard zycia ,ale to jest utopia u nas...

Gość wyjezdzasz nad morze
albop w gory? placisz za oddychanie p[owietrzem1 w wielu miastach placi sie za deszcz, kurva mac ten kraj to dno i 4 kilometry mulu!!! tylko kraje afrykanskie maja podobna polityke jak doyebac zwyklemu obywatelowi :O zal, zal, zal!!!!

No w Polsce lewactwo rządzi. Ale ja głosuję na Nową Prawicę z Panem Januszem na czele, choć wiem, że nie dojdą pewnie do władzy, bo większość narodu jest głupia i będą głosować ciągle na tą samą hołotę.