Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poranny kaszel

Juz zawsze bede gorsza, bo jestem ze wsi

Polecane posty

Gość wieśniaki są wśród nas
Mam rodzinę na wsi i to prawdzie wieśniaki, co z tego że mają zmywarkę, cyfrową tv, płaskie ekrany i stałe łącze internetowe, jak ich 4 osobowa rodzina myje się w wannie jeden po drugim w tej samej wodzie :o wiem, bo nocowałam u kuzynki, to nie kazali mi po sobie spuszczać :(

Gość wieśniaki są wśród nas
z kuzynkami byłam raz w hipermarkecie i sie za nie wstydziłam bo przez godzine z głosnym wrzaskiem uciechy wypróbowywaly fotele do masażu (bo za darmo, trzeba korzystać) i ganiały od hostessy do hostessy i cieszyły że w ten sposób można się najeść... a potem wujek kupił bułki i parówki i tak jadły: parówka w jednej ręce a bułka w drugiej :o

Gość df,mdn,mn
a wiecie co, rozmawiałam z dentystą który przyjmuje i w mieście i na wsi która leży 40km za miastem. Powiedział że dzieci ze wsi mają lepsze uzębienie, są bardziej zadbane i czyste. Nie mają próchnicy jak dzieci z miasta. Dziwne nie ?

Gość gość
Up

Gość Klient14
Wies Tomaszkowice kolo Wieliczki. Wsioki halasuja na zlosc sasiadom, puszczaja nagrania karetki pogotowia lub szczekajacego psa na zlosc sasiadom. Psychiatryk chyba takim p*****m by pomogl. To jest patologia wsiokow.Podloze to woda i dragi.Nie te czasy.