Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakili

Śluz niepłodny?

Polecane posty

Gość kakakili

Witam. Mam duży problem. Kochałem się ze swoją dziewczyną bez zabezpieczenia. Przyznam, iż nas poniosło. Co prawda nie miałem wytrysku dopochwowego lecz... Chciałbym spytać o rodzaj śluzu jaki miała moja dziewczyna. Robiąc jej "palcówkę" często zamaczam palca w pochwie , by zwilgotnić łechtaczkę itp. W tym wypadku po zwilgotnieniu jej , po krotkiej chwili zabawy śluz "wysychał?",i bez ponownego zamoczenia palca nie dawało się "masować" gdyż zewnętrzne narządy mojeje kobiety były zbyt suche. Czy ten typ śluzu wskazuje na dni niepłodne?

Gość kakakili
Dodam, iż sytuacja miała miejsce dzień po miesiączce.

Gość duch cefe
nieplodny sluz poznajemy po tym iz wysypuje sie z majtek laski i osadza sie na jej butach w postaci platkow podobnych do lupierzu ktory tworzy sie miedzy wlosami lonowymi w celu sprawdzeniia czy chodzi tutaj o lupierz lonowy czy wyschniety sluz nalezy zebrac platki z butow laski rozprowadzic na jezyku i w przypadku kiedy platki sie rozpuszcza mamy do czynienia z nieplodnym sluzem w przypadku kiedy platki sie nie rozpuszcza mamy na jezyku lupierz lonowy ....dziekuje za uwage :D :p