Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbvvbgh

Moj facet pracuje w GOPrze , a wasi faceci to pewnie cioty

Polecane posty

Gość vbvvbgh

jest silny odwazny ciagle sie szkoli ratuje ludzi a wasi co robia? ubieraja gajerki i leca z laptopami do pracy ? a moze siedza przed tv z puszka piwa?

Gość vbvvbgh
oczywiscie trzeba tez zaznaczyc ze nie jest ochotnikiem tylko specjalista, pracowal tez w toprze

to się ciesz, że jeszcze żyje bo zawoła go jakiś dupek z wawki, który się zmęczy na kozim i będzie wymagał lektyki i gościu poleci "na tragarza"

Gość cdreee+-
chyba głupi ze za taką marną kase naraża własne zycie :)

Fajny temat mógł się rozwinąć mogłyśmy sobie podytskutować;p ale druga część tematu ,,a wasi to pewnie cioty'' odrzuca od kontynuowania tematu... A z drugiej strony to GOPRowiec - hmm zawod jak zawod.. swoje wady ma także...

Gość figa_z_makiem_
jego praca to twoje największe osiągnięcie życiowe, tępa strzało?

Smutne, ale przytłaczająca ilość facetów w Polsce to niestety własnie takie cioty z butelką piwa oglądający Kiepskich

Gość opus dei
Niestety, ale prawda. Dlatego kupiłam sobie kota 🖐️ :D

Gość vbvvbgh
no wlasnie zastanawia mnie dlaczego Polacy nadal nie placa kar za brak mozgu? przyjedzie taki buc z duzego miasta, przez lata nie byl na silowni i wlazi na małołączniaka, kozi wierch czy orla perc polacy to debile jednak

żałuję że tacy idioci, którzy bez przygotowania wychodzą w wysokie góry i narażają życie innych, nie są karani, a przynajmniej obciążani kosztami finansowymi

To jest druga strona medalu - a powiedz mi autorko, bo to, że zawód GOPRowca uwazasz za męski i odpowiedzialny itd itp to juz wiemy, a jakie zawody poza tym szanujesz i nie twierdzisz, że mężczyzni je wykonujący to ,,cioty''???

Gość vbvvbgh
np straz pozarna ratownik medyczny niekoniecznie tylko ratujacy zycie np architekt tez,najwyzej wykwalifikowani programisci ktorych jest garstka ( nie informatycy ktorzy wklepuja dane do komputerka czy ucza w szkole)

Gość vbvvbgh
pilot samolotow tez:)

Heh widze, że patrzysz tylko na zawody, że tak powiem szlachetne - czyli ratują ludzi itd itp i takie ,,z najwyzszej polki'' ze tak powiem... No tak ja tez uwazam, że ludzie którzy wykonują powyższe zawody pwoinni cieszyć się uznaniem i poszanowaniem ale mimo wszystko uważam, że jest więcej zawodów które w twojej ocenie powinny cieszyc sie uznaniem...Nie szanujesz przy tym w ogóle ludzi którzy wykonują inne zawody - tj. mniej opłacalne, do których nie trzeba sie przyuczać ileś lat tzw. ,,zwykłe''.... A poza tym uważam, że facet który zna się na swoim zawodzie i który wykonuje to z pewną pasją jest tak samo ,,męski'' jak ci twoi GOPRowcy.

Gość i czym tu się tak
podniecać? Pewnie zakochałaś się w jakimś ratowniczu którego widziałaś na wakacjach i chciałabyś żeby był twój buahahahaha

Gość f45f45
tak a wszyscy co pracują umysłowo,np.informatycy to cioty haha gdyby nie oni nie pisałabyś tych bredni tu

Gość moj facetghjmk,l
moj facet ,tzn maz jest GIEŁDZIARZEM:)tzn jezdzi do Wloch-sam... wpada na plac...SAM te czesci rozkreca....idzie sie przespac do hotelu i SAM wraca do domu...nastepnie SAM jezdzi 3 razy w tygodniu na gieldy i te czesci sprzedaje... dla mnie jest mega meski i mega odpowiedzialny. sam jest sobie sterem i okretem a wiemy z czym to sie wiaze..z ciezka praca...bez chorobowych i urlopow... Twoj facet z calym szacunkiem,ma trudne akcje...ale nie oszukujmy sie...wiekszosc czasu spedza na ogladaniu tv...

Gość jfgjkldsfjbgksdbfg
Twój facet pracuje w gopr-ze i biega z noszami za lekarzem i nosi mu walizkę medyczną... ale jak by nie było, pracuje w gopr-ze i z noszami czy walizką też ktoś musi chodzić :D Wszakże pilot, lekarz i sanitariusze nie mogą zajmować się takimi sprawami, wszakże czas działa na niekorzyść poszkodowanych :D

Gość rześki janek
no i nie może nawet lin asekuracyjnych zapinać, gdy trzeba z nich korzystać, bo zamiast na sprzączki zaciskać, to by kokardki wiązał :D

No macie racje odnośnie autorki... Chciałam zeby powiedziała dlaczego tak uważa...A co do tych pracowników to mąż mój jest elektrykiem i jak widzę go z jaką pasja wypowiada się o tym, czy jak robi lub naprawia coś o czym wiekszość facetów nie ma pojecia to naprawde czuje się dumna:) Dodatkowo ze swojej pracy utrzymuje nas i nasz dom a moja pensja to tylko dodatek tak naprawde(nie zarabiam dużo;p)...Dlatego ja uważam, że facet moze byc męski lub nie niezależnie od tego jaki zawód wykonuje...

Gość nananananaanana
a moj Mąż jest glina i sie nie chwale...... to dopoero facet. dwa metry, bysior...mmmmnnnmmmm

Gość vbvvbgh
ale dla mnie elektryk to tez meski zawod najgorszy to typ ktora naklada gajerek do pracy, wloski na zel ipt, zarabia krocie a w domu nawet nie umie naprawic kontaktu ,to dopiero zal

ahhh chyba rozumiem ponieką twój tok myślenia... taki np. który sprzedaje w plusie siedzi w gajerku za biurkiem to jest niemęski tak?

Gość vbvvbgh
zrobiłam kupe do zlewu