Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afeeee

ciągłe nerwy

Polecane posty

Gość afeeee

mój chłopak ma taki charekter, że ciągle i ciągle i ciągle, cokolwiek zrobie czy powiem strasznie go złości.jest taki nerwowy!wyżywa sie na mnie jak ma zły humor itp. sam sie do tego przyznaje, ale to jest nie do wytrzymania na dłuższą metę i co ja mam z tym zrobic...

Gość dac szanse i
zostawiac go Osoba w zwiazku druga - kobieta facet- jest po to aby kochac i szanowac druga osobe. a wyzywa sie tylko gowniarz. I zły człowiek. To dzieic tupia nozkami jak cos nie idzie po nich mysli albo zabieraja zabawki z piaskownicy jak sie tak zachowuje dorosły facet to sie mowi bye, bo nigdy nie dorosnie do bycia meskim facetem zawsze bedzie rozwrzeszczanym dzieckiem

Gość markocasanovapedal
na miasto imprezie podeszła do mnie dziewczyna która była z chłopakiem i spytała się czy nie poczęstuję jej papierosem spojrzałem się na nią, wyjąłem paczkę i powiedziałem: jasne, ale pod warunkiem że weźmiesz go sobie ustami i wsadziłem fajkę w dziurkę od chuja ona tak się troche skrępowała, popatrzyła na swojego sebe po czym podeszła i zaczęła smyrać mnie językiem po naplecie wyciągając fajkę wróciła do chłopaka z papierosem w ustach, a on zauważając że to marlboro zapytał się mnie czy on też może dostać przytaknąłem i załadowałem kolejnego szluga do cewki, tym razem wsadziłem go nieco głębiej co by chłopak się wysilił seba rozejrzał się dookoła i szybko uklęknął przed moim fiutem, próbował z lewej strony, od dołu, z góry, nie mógł złapać filtra zębami kiedy chciał pomóc sobie rekoma skarciłem go mówiąc, że wyglądało by to pedalsko, jego dziewczyna przytaknęła w końcu seba wyciągnął papierosa i odszedł z loszką trzymając się za ręke chciałem zaproponować ogień ale wątpie by chcieli odpalać fajki zapalniczką wystającą z odbytu to były czasy

Gość afeeee
naprawdę boli mnie to, że musze przy nim ważyc każde słowo, przestaję byc sobą...

To jest chore... Ty sie nie musisz pilnowac. jezeli jemu nie pasuje Twoje zachowanie, to droga wolna i powinnas mu dac to do zrozumienia.

Gość afeeee
tak mówiłam mu o tym, ale jego to tylko bardziej denerwuje.....