wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 30, 2012 jestem zalewana reklamami , czy nie można wprowadzic zakazu zaśmiecania skrzynek ? Przecież to skrzynka na listy , czyli na wazne wiadomości , o Chryste !!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eurytmia 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Jeden z moich sąsiadów zamontował na swojej tabliczkę "Proszę nie wrzucać druków bezadresowych.", ale nie pytałam, czy to coś daje :P Ja wczoraj oprócz nowego stosu reklam znalazłam jeszcze katalog Ikei :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opus dei Napisano Sierpień 30, 2012 Niestety stosy reklam z reguły :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ku0p cos z kwasem salicylowym Napisano Sierpień 30, 2012 oprocz tego ze dostaje ZAMOWIONE przesylki reklamowe to tez dostaje ze 4 razy wiecej ulotek bezadresowych. dramat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbnbvcvbnm Napisano Sierpień 30, 2012 wystarczy nalepka -zadnych reklam- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ku0p cos z kwasem salicylowym Napisano Sierpień 30, 2012 kiedys sobie wszyscy cos takiego poprzyklejali to zaraz zostalo to pozrywane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o rany julek Napisano Sierpień 30, 2012 vbnbvcvbnm wystarczy nalepka -zadnych reklam- no wlasnie ze nie zawsze, moim rodzicom pomimo tego wsadzaja na zlosc cale pliki reklam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mondeo Napisano Sierpień 30, 2012 zaspawaj skrzynkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 30, 2012 dzieki za informacje , spróbuje przykleić żadnych reklam , zobaczymy...........moze jeszcze cos dopisać ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez mam naklejke Napisano Sierpień 30, 2012 zadnych reklam. czasami jeszcze sie zdarzy, jak jakis nierozgarniety analfabeta wrzuci jakas reklame okien czy kredytow, ale kiedys namietnie jeden idiota wrzucal reklamy, zadzwonilam do tej firmy i powiedzialam, ze jak jeszcze raz znajde ulotke w swojej skrzynce to pozwe te firme o spam (spam nie tylko dziala w bezsensownych reklamach mailowych ;) ) bo pomimo widocznego zakazu caly czas ulotkarz umieszcza w mojej skrzynce ich reklamy. juz sie to nie powtorzylo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbnbvcvbnm Napisano Sierpień 30, 2012 kiedys sobie wszyscy cos takiego poprzyklejali to zaraz zostalo to pozrywane jezeli zostaly pozrywane lub jakis analfabeta dalej zapelnia skrzynke reklamami po prostu zglosic takiego incebyla do dzialu skad reklamy wychodza , nawet postraszyc adwokatem-----zmiana 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach