Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megda24

Prawko-za którym razem zdaliście/zdałyście???

Polecane posty

Gość megda24

Nie zdałam po raz 7 w Lbn tym razem, skręcając w prawo przed rondem Makro w Lbn było skrzyżowanie pod górkę, zatrzymałam się przed przejściem dla pieszych, puściłam gościa odpalam zgasł mi (jakieś wysokie sprzęgło mają te samochody), potem się udało byłam wkurzona i była linia zatrzymania nic nie jechało a ja prawie zwolniłam do zatrzymania ale nie zatrzymałam się i dawaj, gościo stwierdził że nie zatrzymałam się przed STOPEM, ale to głupkowaty przepis jak nic nie jedzie powinni my jechać!!!!!

Gość a nie możesz...
za 1 ale 13 lat temu było o wiele łatwiej

Gość kipersx
Kiedyś jeszcze 8 lat temusię zdawało 15 minut i dziękuję, to były czasy a teraz żerują na pieniądzach obywateli!!!!!

Za 5 w KRK jakieś 6 lat temu. Trzy razy pod rząd oblał mnie ten sam egzaminator :P Do dziś kiepsko jeżdżę tyłem :)

Gość jakoś kolo,,,
1

Gość hahehi
ja zdałam za 5 razem w Poznaniu w styczniu, było ciężko naprawde, nie będę kłamać! Ale teraz jestem szczęśliwa, że je mam:) Duzo kasy na to poszło,ale było warto:)

Za drugim podejściem, 2 lata temu, za 1 razem wjechałam pod zakaz ze stresu, na drugi szłam wyluzowana :)

Za trzecim dopiero. W dwóch pierwszych nie wyjechalam z placu, tak sie denerwowałam wlaśnie tym placem. Jak już wyjechałam poza ośrodek to spoko, zdałam.

za 4, mam miesiąc i już nie wyobrażam sobie życia bez prawka. Szłam siła bo mnie to nie ciągnęło, bałam się a teraz lajcik :) Zdasz w końcu, nie ważne za którym razem :) mój brat np. za 9 zdał ;)