Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaxxx23

Jak traktujecie przymułów????

Polecane posty

Gość adaxxx23

Pisze na ten temat pracę na psychologii więc jestem ciekawa waszych opinii, zarówno chodzi o przedstawicieli płci żeńskiej jak i męskiej!!??

Gość ojiojo
lepiej się nie bierz za psychologię z takim podejsciem bo nikomu nie pomozesz

Gość he he he dobre
popatrz jak traktowano ciebie i sobie odpowiedz na to pytanie sama !!

Gość a kto to jest
przymuł???

Gość adaxxx23
Ja się z nikogo nie śmieję chce opisać problem, bo żal mi koleżanki której nikt nie lubi za to że jest Chodzi o ludzi którzy: wolniej myślą, są małomówni, seplenią i nie mogą znależc znajomych...

Gość adaxxx23
Za to że jest spokojna, przepraszam bo gadam przez tel

Gość PanIwładccca
Odwracam się i ide w choj!

Gość adaxxx23
Ale według moich wstępnych badań ludzie z tą przypadłością są bardziej dyskryminowani przez społeczeństwo niż niepełnosprawni, ale przecież oni są tylko megaspokojni a wszystkich to dookoła denerwuje!!!

Gość ojiojo
to są flegmatycy prowokatorko,nie startuj na psychologię lepiej i normalnie się ich powinno traktować,nie musisz ich lubić ale powinnaś szanować a mówiąc ,,przymuł''już widać o co ci chodzi

Gość adaxxx23
Nie tylko mówię tak bo tak się mówi w slangu, mam wśród znajomych kilka takich osób i nikogo nie dyskryminuję tą pracą staram się walczyć o szacunek dla takich ludzi, ponieważ społeczeństwo nie pozwala im normalnie funkcjonować, mają niską samoocenę małe szanse na partnera i często problemy w sprawach w których trzeba się wykazać np. zrobienie Prawa Jazdy w Polsce jest koszmarem dla takich ludzi!!!!

Gość ojiojo
nie zauważyłąm tego,wśród dorosłych osób już nie ma takiego podziału ,prędzej wśród dzieci ,bardziej,,żywe''wyśmiewają te spokojne ale potem to mija,człowiek spokojny jest np.lekarzem czy kimś kto wzbudza respekt i raczej nikt go nie gnoi,chyba że mowa tu o skrajnym flegmatyku co 2 minuty myśli zanim coś powie,ale to rzadkość

Gość adaxxx23
To idź na studia w Lublinie na UMCS, KUL, UP czy Polibudę wszędzie jest to samo, moja znajoma, podobnie jak jeszcze 3 inne osoby są pośmiewiskiem bo są spokojni i mało się odzywają na studiach w Polsce widocznie uczą się ludzie dziecięcymi przypadłościami

Gość ja jestem takim jak nazwałeś
"przymułem" mimo że uważam się za atrakcyjną fizycznie i wielu ludzi to potwierdzało, ale to jest nieważne, wygląd jest nieważny bo na pierwszym miejscu liczy się powierzchowność a moja zawsze była taka właśnie spokojna. Ludzie którzy przeważnie z zachowania są gadatliwi, energiczni i lubią się przez kilka godzin śmiać z jakichś totalnie głupich rzeczy to z powodu mojego flegmatyzmu czasami się ze mnie śmiali, ale przeważnie mnie ignorowali, lekceważyli lub traktowali z góry. Z tego powody z czasem można naprawdę popaść w poważne kompleksy i problemy ze sobą. Z tego jak mnie ludzie w wielu sytuacjach traktowali to znienawidziłam ludzi i wycofałam się z życia społecznego i tak mi jest bardzo dobrze jak żyję. Tylko mój mąż jest mi bliski i mama, może czasami jakieś bardzo nieliczne koleżanki choć i one potrafiły nieraz dać w dupę. Specjalnie piszę koleżanki bo coś takiego przyjaźń nie istnieje. Natomiast zdecydowana większość ludzi mogłaby dla mnie nie istnieć. Ludzie to są skurwysyny

Gość adaxxx23
chodzi o to, że ja jestem takim przymułem. Ludzie tak na mnie mówią. Traktują mnie z góry i na mnie plują. Czy to normalne???

Gość adaxxx23
Spadaj podszywie!!!

Gość ojiojo
to nienormalne a ludzie co tak robią...brak słów na nich:/

Gość aasfsdf
Błogosławieni, którzy cierpią prześladowanie dla sprawiedliwości. A wszyscy oprawcy trafią do piekła!!!!

Gość adaxxx23
pomóżcie mi proszę, jak z nimi walczyć?????????

Gość ja jestem takim jak nazwałeś
I zgadzam się że przez te wszystkie doświadczenia takie rzeczy jak zrobienie prawka albo znalezienie pracy to jest koszmar. Do egzaminu 3 razy podchodziłam i potem już nie próbowałam dalej bo tak się fatalnie ze sobą czułam po tym wszystkim. Praca nawet jak dadzą szansę i przyjmą to potem po próbnym i tak cię zniszczą jak się bliżej tobie przyjrzą i "podziękują" za współprace. Przez to potem jeszcze dochodzą zwielokrotnione lęki o to że z powodu niepowodzeń nie będzie się miało za co żyć i jak na chleb zarobić. Koszmar

Gość adaxxx23
Znowu podszyw!! idź na inne forum jak temat jest jest dla ciebie powodem drwin!!

Gość znafca xx
Ludzie prześladują takie osoby bo się nie odzywają prawie w ogóle, proste wyczuwają słabość i atakują!!

Gość ojiojo
wyczuwają słabość i atakują...jakie to niskie i prymitywne,to co ja mam każdego gnoić kto ma jakieś problemy albo jest brzydki czy jeszcze jakiś?Nie jesteśmy zwierzętami żeby,, atakować ''bez powodu

Gość ojiojo
zresztą jak ktoś mniej gada to nie musi znaczyć że jest słaby psychicznie..po prostu nie lubi gadać