Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

nie jestem spieta, po prostu mam takie cialo, i po jakims tygodfniu te otarcia przestaje czuc... nie wspomnie o tym ze m\nie to boli...

Gość azu
Ale skąd u ciebie w ogóle zainteresowanie tym tematem? Nawet dzieci nie planujesz póki co. Wygląda mi to na jakąś fobię albo cos.

Gość azu
Z dobrego serca radzę -odpuść sobie ten temat i nie drąż więcej. W pozytywy nie wierzysz, widzisz tylko to co negatywne więc dalsze rozważania nie pomogą a tylko pogłębią problem. Odpuść teraz a kiedy przyjdzie na ciebie czas to pewne sprawy możesz zobaczyć w zupełnie innym świetle. Teraz tylko się w tym co złe nakręcasz. Temat cię nie dotyczy jak na razie więc wyluzuj i zajmij się przyjemną stroną życia. Szkoda czasu na to co złe. :)

azu --> wiem że tak jest, co innego by było gdybym była w ciązy i miala rodzic.. nie potrafie tego wytlumaczyc... ogladajac ten film pierwszy raz i czytajac roznie wypowiedzi sie poplakalam... jak bym miala rodzic to pewnie tez bym beczala i nie wiem co jeszcze robila.. to nie jest tak ze ja chce tak myslec, albo zawracac sobie tym glowe.. po prostu co jakis czas te mysli do mmnie wracaja... i nie potrafie przestac o tym myslec.. czasem jest ok i mysle ze chce miec dziecko ze jakos dam rade, ze tyle osob to przeszlo.. a potem przychodzi moment ze mowie ze nie bede rodzic.. najpierw mialem negatywne myslenie na ten temat ze wzgledu na wyglad, rozstepy naciagnieta skore, i kg... kiedys chorowalam na anoreksje, wiec moze stad moje obawy.. zawsze byl dla mnie wazniejszy wyglad, nawet nie mialam okresu pzez jakis rok bo wolalam sie odchudzac... dlatego naprawde podziwiam was za to ze przez to przeszlyscie.. najbardziej wkurza mnie to ze nikt mnie nie rozumie... moja mama twierdzi ze o tym bolu sie zapomina, a moj facet ze to przeciez nic takiego, ze tyle osob rodzi i wogole... strasznie mnie to wkurza