Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutna pani mloda

panna mloda - wieloryb

Polecane posty

Kochana autorko - nie przejmuj się, naprawdę ;) Pomijając fakt, że obrażanie kogokolwiek, w tak ważnym i radosnym dniu to szczyt chamstwa - przy wymiarach które podajesz, nie jesteś wielorybem :) po opisie sądziłam, że ledwo chodzisz :) Niektórzy ludzie już tak mają - są chamscy, niewychowani i niegrzeczni, w dodatku bez odrobiny taktu.. gdybyś była wyjątkowo szczupła, gadałyby, że wyglądasz jak szkapa, że masz wystające obojczyki czy kręgosłup, a gdyby do wagi czy figury nie dało się przyczepić obgadałyby fryzurę, źle dobrany makijaż, okropne buty, źle dobrane kolczyki, niesmaczne jedzenie, fałszującą orkiestrę itd... Wszystkim nigdy nie dogodzisz, olej to. Warto przejąć się konstruktywną krytyką, ale takim buractwem ? szkoda życia :)

Gość autorko a moze
obagdali cie tylko ci ktorzy tobie zazdroszcza ze schudlas te 20 kilo??????????????????? POMYSLALAS JUZ O TYM????????????? wygladalas zapewnie zajebiscie i ci po prostu zazdroscili silnej woli i sukcesu w odchudzaniu. jestem pewna.

Gość klaudia1617
kobietko:) 70 kg? mowiąc wieloryb wyobrażałam sobie ze masz ze 100 kg. ale widzę ze samoocene masz niezbyt...:/ przeciez 70 kg na 170 cm to nie jest wiele moze lekko więcej ciałka:) wiesz co ci powiem takie osoby jak Ty lepiej wygladaja niz nie jedna sucha "laska" glowa do gory nie ma co sie przejmowac gadaniem innych, widac jaki poziom reprezentują soba....

Gość ghjkcvbnm,.
nie chce mi sie pisac jak widze kolejne durne prowo