Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę sobie dorobić

Jak mogę sobie DOROBIĆ? Pracuję do godziny 15

Polecane posty

Gość muszę sobie dorobić

Macie jakieś pomysły??Pracuję do godz 15 , chciałabym sobie jakos dorobic do pensji. MOże załozyć jakas firmę, no wlasnie ale jaką?? Co mogłabym robić po godzinie 15???pomożcie mi coś wymyślić bo oszaleję

Gość aoliandros
showup.tv

Gość DarkoMarkowski
Ja mam pomysł, w jaki sposób można się z Toba skontaktować?

Gość muszę sobie dorobić
darko to napisz tutaj, odrazu mówie ze nie interesuje mnie mlm, piramidy finasowe, oriflame, avon, akwizycja i inne tego typu pierdoły dla naiwnych

Gość muszę sobie dorobić
chciałam jakiś czas temu sprzedawać towar na allegro ale nie znalalazłam ani jednego produktu na ktoym moglabym zarobić, tam siedzą chyba sami wlaściceile hurtowni z którymi nie masz żadnych szans

Gość muszę sobie dorobić
mieszkam w małym miescie zastanawiam się co by sie mogło tu sprzedawać, myślę o stworzeniu strony internetowej oferującej coś -no włąsnie co?co ludzie w małym mieście moga potrzebować? co będą szukać w necie?

Gość Siti
obcinaj szpony zapracowanym prawniczkom, lekarkom, dyrektorkom, menagerkom, itd... one chcą pięknie się prezentować ale nie mają czasu na zabiegi szponowe i inne kosmetyczne

Gość Bogaty dziadek
muszę sobie dorobić darko to napisz tutaj, odrazu mówie ze nie interesuje mnie mlm, piramidy finasowe, oriflame, avon, akwizycja i inne tego typu pierdoły dla naiwnych a prostytucja? :classic_cool:

Gość Paulinka..!!!!
twoim produktem może być buzia i dupa ;)

Gość muszę sobie dorobić
nie mam ochoty na żarty, pytam poważnie

Gość Paulinka..!!!!
jak umiesz połknąć kiełbasę w całosci..... to wiesz ;)

Gość Lulikowski
Ja potrzebuję opiekunki, 2000zł na miesiąc.

Gość Paulinka..!!!!
opiekunki do kutasa ;) ?

Gość Lulikowski
Nim potrafię się sam zaopiekować :classic_cool: - i to nie jest podszyw :D

Gość Paulinka..!!!!
mimo to twoim kutasem chętnie się zaopiekuję, no i myśle ze lepiej niz ty sam, i to też nie jest podszyw

Gość Lulikowski
za taką przyjemnosc to ja oczekuje zaplaty! - nie podszyw.

Gość ackowski
Rozpocznij współpracę z firmą FM. Możesz sobie dorobić lub zbudować własny biznes. Więcej znajdziesz na moim blogu; http://www.adrianceremuga.pl/ zapraszam

Gość ancka77
Jak ktos chcialby sobie dorobil na gumtree olx czy allegro a nawet na pobliskim bazarku oferuje zestawy uzywanych zabawek z anglii zainteresowanych zapraszam do kontaktu annazabawki@hotmail.com

Gość gość
ja dorabiam sprzątając biura

Gość gość
wg mnie najlepiej opłaca się dorobić wypełniając ankiety i zarabiać na 2 portalach, które podaję poniżej. wg mnie najlepsze polskie strony to: 1. OPINIE - płatne ankiety Nagrody: przelew na konto bankowe, Paypal albo doładowania telefonu. http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=762 90660 2. ARIADNA –płatne ankiety Nagrody: mnóstwo w katalogu do wyboru - od drobiazgów typu ładny długopis firmowy, który łatwo zdobyć po kosmetyki, artykuły agd i elektroniczne i inne gadżety. http://panelariadna.pl/register?ref=988388196

Gość gość
dorób przez internet! polecam płatne ankiety z poniższych portali, gdzie można trochę dorobić. wg mnie najlepsze wypłacalne portale to: 1. OPINIE - płatne ankiety Nagrody: przelew na konto bankowe, Paypal albo doładowania telefonu. Wypłata już od 25 zł – przelew realizują już po 2 dniach od zlecenia wypłaty co jest rzadkością (na innych portalach trzeba czekać kilka tygodni) http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76290660 2. toluna – sporo ankiet, , a nagrody to obecnie przelew na Paypal, bony do Empiku, TKMax,zalando, MediaMarkt https://pl.toluna.com/referral/kleberg