Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

Co myśleć o ich zachowaniu??

Polecane posty

Gość ja bym jednak
a Twój mąż co robi teraz?

Gość mocca czy late
moze napisz " nie wiem co robic, jak to sie moglo stac? cos zostawilas u mnie? cos pytala ciebie?"

Gość mietówka
ja bym napisała:maż mnie poprosił ,żebym do ciebie pisała,bo jemu się nie chce.i podpis.niech jej gul skoczy

a jak ja mam z niej cos wyciągnać. a moze napisze czy go pzrygarnie na noc jak ja go wyrzuce??

Gość oretyorety
Napisz: Tesknie... czy co s wtym stylu. Niech sie wysypie panna. Poki co za mało dowodów zeby sie przyznawac.

mój mąż teraz lezy przed tv i mecz ogląda. to co w koncu napisac to co mietówka mówi czy wyciągać z niej dalej???

Gość mocca czy late
to o tej nocy tez jest dobre. nie zdradzaj ze to ty bo wyjdziesz na desperatke :/ mozesz napisac ze ma ochote uciec z domu albo cos. wyrwac sie. moze zaproponuje wtedy ona cos

Gość mietówka
a ona sama mieszka?

Gość ja bym jednak
racja brnij jeszcze napisz tęsknię i kiedy znajdziesz da mnie czas niech się wkopie

ok napiszae o nocy ale jak to sformułować zebym sie nie sprzedała i zeby nei wyszło nachalnie.

Gość mocca czy late
moze cos w stylu "mam ochote wybiec z domu do Ciebie. odciac sie..."

Gość mocca czy late
kiedy sie zobaczymy itd

tak chce napisac, moze byc? : dziękuje :* na Ciebie to zawsze można liczyć :* A co jeśli zostanę dziś bez dachu nad głową?

Gość oretyorety
skoro laska ma iny numer sprawdz polaczenia meza. Pewnie przed spotkaniem se kontaktowali. Moze jej nr nie wykasowal - skoro wpisal go jako kolege. Zapisz numery podejrzane. Zachowuj sie normalnie. Kup jutro jakis starter, napisz do niej na własciwy nr. Mozesz wczesniej zadzwonic, a najlepiej zeby to była obca dla niej osoba (nieznajomy głos)- pod pretekstem badania rynku, ankiety etc. Wieczorem kiedy mezulek bedzie pod Twoim okiem, spokojny wieczor przy filmie, kiedy masz go blisko i nie bedzie pisal smsow, włoż pre-paid i naginaj do laski pod pretekstem zmiany numeru zeby zona sie nie domyslila. Ehh moze przekombinowane,ale... Powodzenia

Gość mietówka
znasz go,wiesz jakby to napisał...to dobry pomysł,nie wiem jak sucz ma na imię ale napisz po imieniu,skoro to obcy nr,żeby się upewnić,że ona,np"a w razie awantury przygarniesz mnie,Aniu? jak odpisze ok,to masz pewność,że ona.potem pomyślimy wszystkie co dalej

ja muszę to rozegrać dzisiaj, bo jutro już może sie wydać, że to nie on pisał jak się z nią skontaktuje.

Gość mietówka
a bez dachu nad głową to on ma zostać! dziwne,że po tej szarpaninie po prostu sobie mecz ogląda...

Gość mocca czy late
no dziewczyny maja racje zwroc sie po imieniu. z tym dachem nad glowa to dobre! sama wiesz najlepiej co jest w stylu twojego meza

Gość ja bym jednak
no nie wiem może coś bardziej prowokacyjnie napisać zeby się wysypała od razu i zeby nie ciągnąć tego nie wiadomo jak długo... napisz że tęsknisz zobaczymy co ona na to...

prowo jak nic - oczywiscie w 5 minut atorka podejrzewala, zdazyla zobaczyc meza z kolezanka, napisac na kafeteri..maz ktory nie chcial oddac telefonu poszedl na mecz i zostawil ten telefon. szczegolnie po takiej ytuacji spodziewalby sie ze ona odpisze.. prowokacja jak nic..

Dobrze Ci radzą. Zrób tak i niech sama się wkopie. Ja na Twoim miejscu rozegrałabym to jeszcze inaczej, ale skoro już sprawa jest na ostrzu noża i on wie że ty wiesz - to po ptokach. Przykro mi drzoana , ale jak dla mnie, ewidentnie romans. TWOJA koleżanka, jak by się chciała umówić z TOBĄ, to by zadzwoniła do CIEBIE. A nie nawiedzała męża wciskając kit że akurat przechodziła za miastem w drodze na łyse pole. Nieważne czy ona jest piękna czy brzydka. Jeżeli nie miałabyś przewagi tutaj - pewnie już byłby z nią. Zresztą - w razie czego nic nie tracisz - bo co mają zrobić - i tak zrobią. A Ty będziesz wiedziała na czym stoisz. Uzbrój się w stalowe nerwy, bo jeśli napiszesz i potwierdzisz podejrzenia, zaboli i to bardzo.

ogląda spokojnie, bo jak byłam po telefon to niby mi wyjaśnił, że nie mam sie o co marwtic, bo mnie kocha nad życie itd. dlatego udawałam, że jest dobrze. napisałam tak jak mówiłam i odpisała : hmmm nie wiem, nie wiem :) poproś ładnie to coś wymyślę ;)

agata nie ośmieszaj się prosze, życia nie znasz to się nie udzielaj. To nie trwa 5 minut tylko parę godzin. A telefon dał mi dobrowolnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Dlatego kolezanki trzeba
Trzmac z daleka od partnera, nie wiadomo co suce jednej z druga do glowy przyjdzie ;) Ciebie chce zamienic na jakas laske co mieszka z matka? Zamienil stryjek siekierke na kijek! ;)

Gość mietówka
dokładnie tak