Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xodhfsnxo

Głupia sytuacja, co robić?

Polecane posty

Gość xodhfsnxo

Mam 18 lat od nie dawna rozpoczęłam jazdy z instruktorem. Facet ma 23 lata. W czasie jazdy często łapie mnie za lokalno i głaszcząc mnie po nim chwali moje postępy. Wczoraj wieczorem miałam z nim jazdę. Wyjechaliśmy trochę po za miasto. W jednym momencie powiedział mi, że nie daleko jest ładny park i że może mi go pokazać jeśli chcę. Podziękowałam mu, wolałam skupić się na drodze. Po za tym robiło się już ciemno. Później zastanawiałam się czy to był jakiś podtekst do nie moralnej propozycji? Gdy się z nim żegnałam patrzył na mnie w taki sposób jak by chciał mnie pocałować. Co zrobić?

Gość Dziwice jebniete
Musicie sie tu udzielac?

Gość xodhfsnxo
O co Ci chodzi?

1) niemoralna razem 2) jakie są Twoje intencje bo jego to chyba wiadomo jakie

Gość dgdgrgsdg
xodhfsnxo Mam 18 lat od nie dawna rozpoczęłam jazdy z instruktorem. Facet ma 23 lata. W czasie jazdy często łapie mnie za lokalno i głaszcząc mnie po nim chwali moje postępy. Wczoraj wieczorem miałam z nim jazdę. Wyjechaliśmy trochę po za miasto. W jednym momencie powiedział mi, że nie daleko jest ładny park i że może mi go pokazać jeśli chcę. Podziękowałam mu, wolałam skupić się na drodze. Po za tym robiło się już ciemno. Później zastanawiałam się czy to był jakiś podtekst do nie moralnej propozycji? Gdy się z nim żegnałam patrzył na mnie w taki sposób jak by chciał mnie pocałować. Co zrobić? Powtarzasz dzieciaku kropka w kropkę tekst z topików z przed kilku miesięcy. Nawet nie poptrafisz samodzielnie napisać prowo leszczu 🖐️ 0/10

Gość xodhfsnxo
Lubię go. Miło mi się z nim rozmawia. Cóż ja nie szukam przygodnego seksu. Jako facet? Nawet, nawet ale wątpię, że coś by z tego wyszło, na nic nie liczę.

Gość xodhfsnxo
possałam mu ale smakował jak spleśniały ser, myślicie ze miał nieumytego?

Gość xodhfsnxo
Podszywy i trolle się tu wdarły.. -.-

Gość xodhfsnxo
Chciałam się upewnić co do swojego przekonania, że on chciałby się że mną przespać. No i co z tym ewentualnie zrobić jeśli dalej będzie tak robił?

z jego strony sygnały są raczej jasne chyba że się mylę MAM DECYDOWAĆ CO SIĘ DZIEJE Z TWOJĄ POCHWĄ? MASZ 18 LAT????????????

Gość xodhfsnxo
A co się ma z nią niby dziać?

Gość xodhfsnxo
A co się ma z nią niby dziać?

"Chciałam się upewnić co do swojego przekonania, że on chciałby się że mną przespać. No i co z tym ewentualnie zrobić jeśli dalej będzie tak robił?" to co napisałaś ;) nie zirytujesz mnie bo jesteś tylko zwykłym nickiem pozdro