Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elinas

Czy Wasi mężowie też tak robia?

Polecane posty

Gość elinas

stawiam na stole ciastka, ide zrobic herbate - ciastek juz nie ma, klade na stole maliny, robie cos przy komputerze, siegam po maliny - nie ma juz ich. wkuriwa mnie to! Przynosze jakies ciastka to przysowa telrzyk do siebie i zjada wszystkie, jeden za drugim! musze wszystko dzielic, bo inaczej on zje calosc, nie oplaca mi sie wyciagac ich z opakowania, a jak poloze w opakowaniu to zostawia tylko papierek. W dupie ma to że ja tez mam ochote, odpowiada mi zawsze to trzeba bylo jesc, ale ja nie chce pochlaniac! musze chowac w szafce i wstawac do kuchni po jedno glupie ciastko. Jak porcjuje to i tak zje moja porcje. Mam tego dosc!!!! W jego rodzinnym domu tez tak jest, mimo ze nigdy nie byl jedynakiem. Nawet jak zrobie kanapki, mowi ze chce trzy, sboie robie jedna, ide po herbate czy do toalety, wracam i nie ma mojej kanapki tez - "bo dobre były"

Gość KONTRABANDA
Irytujące to to jest , to fakt :)

Gość moj maz nie
ale moj ojciec tak robil matce. Moj maz sie zawsze ze mna dzieli i mamy taka zasade ze zanim zjemy cos z lodowki to jedno pyta drugie '' chcesz ... bo jak nie to ja zjem'' i dziala. Wiec moze wytlumacz mezowi ze po to stawiasz na stole zeby sie dzielisc a nie tylko dla niego :)

Połóż na stole paterę z ciastem posypanym cukrem pudrem. Powiedz mężowi, ze niektóre z kawałków posypane są trucizną białą jak cukier puder. Zostaw go samego w pokoju z ciastem. Ciekawe co zrobi.

Gość elinas
mysale ze zjadlby wszystko a trutka by sie nie przejal :P tak samo jak idziemy gdzies zjesc, on pochlania jedzienie, ja jem normalnie, wolniej to mi wyzera czy wypija, masakra, musze jesc szybko bo inaczej nie zjem swojej porcji

Gość moja teoria taka
robi to z troski, cobys nie przytyła

Gość elinas
W dodatku jak wydłubię na stół swojego dorodnego gila i się odwrócę... nie ma!!

Gość za tyle
hehe;p to niech zamawia tyle coby sie nazarl jak swinia:)

Gość za tyle
elinas haha :D a tak w ogole autorka to biedna jestes, powiedz mu, ze jest skonczonym egoista