Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Sprzedają Wam piwo bez dowodu? podajcie swoje roczniki! ja mam 89/ i dzisiaj

Polecane posty

podchodze do kasy a pani sie na mnie znacząco patrzy to sie pytam ' dowodzik?" a ona kiwneła głową, no sama nie poprosiła ani me ani be a ja sie nie czułam w obowiązku mam juz swoje na karku 23 lata prawie! podałam jej dowód..a co najgorsze trzęsła mi się ręka :O :O pewnie myślała że podrabiany :O ale musze młodo wygladać :classic_cool:

Gość fdgfdggf
wszędzie są butelki zwrotne, zamiast wymyślać takie słabe historie wyjdź z domu opasie!

teraz już nie wołają, ale jeszcze kilka lat temu prosili :classic_cool: najlepsze jak w jakąś niedzielę poszłam ojcu po piwo nie biorąc ze sobą dowodu (bo kto by myślał o dowodzie kilka lat po 18-tce :D ) dzięki Bogu na legitymację studencką udało się kupić :classic_cool:

Gość gdziejesteskiedyidziezle
1993. różnie to bywa, zależy gdzie...

ja bez dowodu nawet nie próbuję :O ale jestem już nie rok nie dwaa już 5 po terminie! i ciagle...ciekawe ile jeszcze lula czemu nie kupujesz alko?

Gość 1991 dziewczyna
zawsze musze pokazac dowod...

zawsze jak marudziłam to słyszałam, że powinnam się cieszyć że tak młodo wyglądam :classic_cool: na szczęście (lub nie) już widocznie wyglądam na swój wiek :D

Również mam 23 lata, wielu niestety widzi we mnie gimnazjalistkę z urody, bo tak niby młodo wyglądam. Ale to chyba dobrze :) Mam koleżankę, której w tym roku uderzyło 32 lata i nadal pytają ją o dowód. To już jest chore :D

Gość 1993;.
zawsze kupuje i muszę dowód pokazać.;/ bez dowodu nie ma po co iśc

Gość rocznik 95
i nigdy się o dowód nie pytają.

jasne,żechciałam sie pochwalic ;) no 32 i o dowod to juz przesada ;D ale chyba lepiej mlodo niz staro, moja kol ma 20 lat i jak ktoś ma zgadywac ile ma lat to jej mowią 30-40 albo nawet raz pytali czy to moja mame :classic_cool:

Jakiś rok temu byłam w sklepie i kupowałam flaszkę. Pani ekspedientka poprosiła o okazanie dowodu. Ponieważ wtedy miałam 25 lat, to od 18 roku życia się troszkę zmieniłam wizualnie (teraz noszę okulary i długie włosy). No i pani zapytała podejrzliwie "a na tym zdjęciu to pani?". Na szczęście flaszka pozostała w moich rękach :) .

Gość eweqweqwe12121
moim rekordem było że mnie spytali jak miałam 31 lat, w restauracji, siedziałam z synem, pewnie myśleli że jesteśmy para młodocianych,