Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatawarszawa...

Zgodziłaybyście się na taki seks jakiego chce mój facet ?

Polecane posty

Gość agatawarszawa...

Mój facet chce żebym jak on zasnie zaczęła go pobudzac ręką albo czym tam chce i jak będzie miał wzwód to żebym usiadła i go zgwałciła :o ostatnio tak zrobiliśmy niby spał choć to nie mozliwe bo nikt nie zasypia w 30 sekund, przez cały seks to ja na nim siedziałam ale czułam się beznadziejnie, średnio mnie to podniecało bo on mnie w ogóle nie dotykał, nawet nie otowrzył oczy, leżał tak jakby faktycznie spał. Widzę że strasznie go taki seks podnieca bo jakieś 15 minut wcześniej próbowaliśmy się kochać ze sobą normalnie ale nie mógł mu stanąć mimo że próbowałam wszystkiego, dopiero jak niby zasnął i zaczęłam się do niego dobierać to nie miał problemu ze wzwodem. Czy godziłybyście się na taki seks na śpiąco ?? :o ja chce żeby facet podczas seksu mnie dotykał całował pieścił, a u mojego faceta największą fantazja jest to że on śpi a ja go gwałce :o no masakra jakaś :o

No jasne, jak zasnie to rano mu wmówisz, że było super. No co Ty kochanie, nie pamiętasz? ;p

Gość KasiaTUSK
PEWNIE DAWNO,DAWNO TEMU ZGWALCILA GO W SPIKU JAKAŚ SZMATA I TO GO JARA,TY NA NIM SKACZESZ ,A ON SOBIE JĄ WYOBRAŻA:-p

Gość agatawarszawa...
:o

tego wpisu powyzej nie rozumiem...;/ nie no na serio to co mu powiedziałas? Ze ok? Czy, że średnio sobie to wyobrażasz?

Gość agatawarszawa...
KasiaTUSK mam nadzieję że sobie innej nie wyobraża :o jak się skończył seks to nagle się obudził i powiedział "no chyba można powiedzieć że mnie zgwałciłaś" był taki zadowolona a mnie to w ogóle nie bawiło, bo kompletnie mi się nie podobało ale był taki szczęsliwy że nie chciałam mu psuć tej radości.

no to chyba tego nie zmienisz. Najwyżej sprowokuj go do jakiejś inwencji, bo jego chyba też by nie jarało jakbys leżała i się nie ruszała praktycznie

Gość agatawarszawa...
hmmm no własnie chyba go zapytam następnym razem czy by mu się to podobało jakbym leżała i spała :/ ale wiem że tego jego fantazji mu z głowy nie wybije i zawsze będzie chciał też takiego seksu.